Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress Bloguna İletişim Formu Ekle

Blogger bloglarımızda uyguladığımız İletişim sayfasını, Wordpress bloglarına da uygulayabiliriz. Google Drive forumları ile hazırladığı...

...
Wordpress İletişim Formu

Blogger bloglarımızda uyguladığımız İletişim sayfasını, Wordpress bloglarına
da uygulayabiliriz. Google Drive forumları ile hazırladığımız iletişim formunu Wordpress blogumuza yerleştirmek için yapılacak işlemlere geçmeden önce iletişim formu olmayanlar için yapmaları gereken konuları kısaca anlatalım.


1. Google Drive ile daha önceden hazırladığınız bir iletişim formu var ise, bu forumdan bir kopya yapın. Kopya adını değiştirin. İçerikleri silerek, Web de yayınla yolunu uygulayın.
2. Google Drive forumları ile henüz bir iletişim formunuz yoksa İletişim Formu hazırlamak için bağlantıya tıklayarak, yönergeleri takip edin.
3. Wordpress de menu sayfası açın. İletişim formu kodunu Metin kısmına tıklayarak yapıştırın.Görsele tıklayın ve önizleme sonucu içeriğinizi yayınlayın.
4. İçeriğiniz Tema ile uyuşmaz büyük, küçük gelirse Metin kısmından rakamları ayarlayarak düzenleyebilirsiniz.Problem olursa, yorum yazmakta çekinmeyin.

Wordpress ile ilgili tüm konuları aşağıdaki kategeriden inceleyebilirsiniz.

Wordpress İletişim Formu Sayfa Ayarları

Wordpress İletişim Formu Sayfa Ayarlarının bulunduğu kısım

4 yorum

  1. teşekkürler
    beklerim
    http://secretmobil.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @blogmt mt
      Birşey değil. Ancak bu teşekkür ve link geri bağlantı için ise yanlış bir yol olduğunu söyleyebilirim.Bu konuda birçok açıklama ve saçmalamalar var.Blogunun sağlığı için dikkat etmeni tavsiye ederim.Yabancılardan gelen günde en az 50 siteyi spam olarak belirliyorum.Sende bu hataya düşme.Google Algoritma ve Kriterlrini tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.
      Blogunu ziyaret ettim.Yeni açmıssın güzel.Link vermesende yapım gereği siteleri incelemeden yorumları onaylamam.Yinede yorum için teşekkür ederim.

      Sil
    2. Adnan Bey merhaba;
      Wordpress twenty eleven kullanıyorum ancak contact form 7 vb. birçok iletişim formunu kurdum, iletişim sayfama ekledim. Ancak görünümü çok küçük ve kutucuklar içerisinde yazıldığında okunmayacak şekilde görünüyor. Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

      Sil
    3. @Zafer Rent A Car
      Verdiğim linkten yazıyı takip edebilirsiniz. Sonuç olarak bir iframe kodu çıkacak orda yükseklik ve ganişlik ayarları yapmak basittir.Contack me iletişim sınırı vardır. Biz Google Drive ile kendi formumuzu hazırladığımızda sınır yoktur.Bittikten sonra sorun yaşarsanız bu yazı altından yorum gönderin lütfen.
      http://www.adnanguney.com/iletisim-formu-nasil-yapilir.html

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.