Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Toplam Sayfa Görünümünü Dinamik Bloguna Ekle

Blogger’un varsayılan şablon görünümü olan, Dinamik Blogger’un, gadgetler serisinde bulunan günlük, aylık, haftalık ve yıllık istatistikle...

...

Blogger’un varsayılan şablon görünümü olan, Dinamik Blogger’un, gadgetler serisinde bulunan günlük, aylık, haftalık ve yıllık istatistikleri gösteren Blog istatistikleri Toplam sayfa görüntüleme Gadget’ni ekleme. Blog istatistikleri, Toplam sayfa görüntüleme Gadget’ini eklediğinizde kendi tıklamalarınız ve okuyucularınızın tıklamalarının toplamı olan günlük, aylık, haftalık ve yıllık istatistikleri görürsünüz. 

Toplam sayfa görüntüleme Gadget’i 2012 yılında gadget serilerinin arası eklenen oldukca kullanışlı bir eklentidir. Ancak tekil ve çoğul blog girişlerinizi en doğru gösteren araç ise, Google’un, Google Analytics sitesidir. Google Analytics sitesine giriş yaparak gerçek zamanlı tekil ve çoğul blog girişlerinizi takip edebilirsiniz. Blogger gadgetleri arasında yer alan Toplam sayfa görüntüleme eklentisini nasıl ekeleyeceğinizi aşağıdan takip edebilirsiniz.

Dinamik Blogger, Blog istatistikleri görünümünü inceleyin.


Blog istatistikleri gadgeti

Blog istatistikleri Gadget’ini Dinamik bloga ekleme ;

1. Blogger kumanda paneline giriş yapın

2. Yerleşim ⇒ Gadget ekle


Blog istatistikleri, Toplam sayfa görüntüleme Gadget’i

3. Blog istatistikleri, Gadgetine tıklayarak ekleyin. Blog istatistikleri, Toplam sayfa görünüm Gadgetini sürükleyerek görülmesini istediğiniz yere konumlandırın ve blogunuzu kaydedin. Blog istatistikleriniz artık ana sayfanızda ve eliniz altındadır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.