Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Ücretsiz Resim Barındırıcısı Hakkında

Blogger bloglarınızda yazdığınız yazılara eklediğiniz resimlerin  URL  lerini kullanabileceğinizi hiç düşündünüz mü ?  Google ’un Ürünle...

...

Blogger bloglarınızda yazdığınız yazılara eklediğiniz resimlerin URL lerini kullanabileceğinizi hiç düşündünüz mü ? Google’un Ürünlerinden biri olan blogger’a eklediğiniz resimlerin linklerini, istediğiniz alanda kullanma şansına sahipsiniz. Bu şu anlama gelmektedir.Bedava Bandwidth Host kullanımı. Diğer bir anlatımla Blog URL sonunda blogspot kullanımı ile bu hizmet size ücretsiz sunulmakta. Host parası vermenize gerek yok. Şahsi fikrim com uzantısı olsa ne değişecek.

Bana ait bir etki alanı olması çok da önemli değil. Neden derseniz ticaret yapmıyorum. Düşüncelerimi bildiklerimi paylaşıyorum.Yazdıklarımdan da zevk alıyorum. Buda bana yetiyor.
Asıl konumuza geçelim ve resim linkini nasıl alacağız bakalım.
1. Yazı yazmak için yeni yazı sekmesini açın ve bir resim ekleyin.
2. HTML tıklayın.
3. Açılan kodlar arasında href den sonra http ile başlayan linki son kısımda resim png, gif, jpg, yazan yere kadar seçin ve kopyalayın. Kopyaladığınız linki yeni bir tarayıcı sekmesi açarak yapıştırın ve entere basın. Aldığınız resimin çalışırlığını kontrol edin.Linki doğru aldığınızdan emin olduktan sonra istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Web ortamında olduğundan çalışmama imkanı yoktur.
Yapılan işlemin kayıtlı verilerinizden olması gerektiğini unutmayın. Yani yayınladığınız içerik resimlerine ait olması gerekmektedir. Yaptığınız işi yayınlamadan resim linki alırsanız çalışmaz.
Blog HTML Kodu

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.