Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Dinamik görüntüde Kategori uygulaması

Dinamik görüntüde Kategori uygulaması nasıl yapılır. Dinamik görünümde sayfa menüsüne ve kenar çubuğunuza kelimelere link bağlantıs...

...
Kategori nasıl yapılır

Dinamik görüntüde Kategori uygulaması nasıl yapılır. Dinamik görünümde sayfa menüsüne ve kenar çubuğunuza kelimelere link bağlantısı vererek kategori uygulama işlemini 5 dk.da yapmak mümkün. Uzun zamandır, internette ve birçok blogda arayıp da bulamadığım bir konuyu kendi çabalarımla, birazda eski bilgilerimle araştırarak sizlerle başlamak istedim. Eminim sizlerinde düşündüğü bir konudur.Bloggerde dinamik görünümlere geçtiğimiz günden beri kafamda devamlı soru halinde olan bir konu.

Sorumuz şu:

Bloğumuza eskiden gadged ekleyebiliyorduk. Dinamik görünüme, geçtiğimizden beri bunu yapamıyoruz. Ve düşünüyoruz! Ne yapabiliriz ? Şimdi sırası ile inceleyelim.

Eski şablonumuzda “Bağlantı Listesini Yapılandır” hepiniz bilirsiniz. 

Bu gadget ile ne yapıyorduk?

Yeni Site URL’si : http://guney59.blogspot.com/search/label/Blog sitesi kurulumu

Şeklinde yazıyoruz. (Siz kendi uygulamanızı mavi kısma adepde edeceksiniz.)

Yeni Site Adı : Blog sitesi kurulumu (Etiketimiz)

Sonuç olarak Blog sitesi kurulumu kelimesine tıkladığımızda bizi o sayfaya, verdiğimiz tüm linklere ait olan yazılarımıza götürüyor. Bu bağlantıda ne kadar yazımız varsa sıralıyor.

Bu uygulamayı word dosyasında çalışarak yapmaya çalışıyorsanız ekleyeceğiniz linke (Ctrl+Alt+K) kısa yol tuşlarına basarak köprü de oluşturarak uygulamanız mümkündür.
Bağlantı Listesini Yapılandır

Bu anlatım şu anda dinamik görünüme geçmemiş yada geçmek istemeyen blogger kullanıcıları içinde sitelerine bağlantılı link (kategori, etiket) ekleyebilecekleri bir uygulama olduğundan. Sitelerine uygulayabilirler.

Menü çubuğunuzda hangi bağlantı, etiket adı kullanacaksanız o ismi veriyoruz.Yalnız şunu unutmayın.Bu vereceğiniz isim bu bağlantı ile ilgili olacak ve yayınlayacağınız tüm bağlantılar bu alanda toplanmış olacağından mutlaka yayın içerikleriklerinize vereceğiniz bağlantı link ismi aynı olması önemlidir.Yoksa bu sayfada çıkmazlar.

4 yorum

  1. Hocam etiketleri dinamic blogda ana sayfa kısmın da kod ekleyerek göstere bilmek mümkün müdür? Yani Etiketleri Yapılandır menüsünü üst sekmeler kısmın da göstere bilmek olanaklar dahilin de olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sami eski
      Bey şu an için mümkün değil.Açılır bir menü yapısı yok.Ancak Dinamik bloglar için bazı çalışmalar var.Bekleyip gereceğiz.Farklı bir arşiv sayfası üzerinde çalışıyorum.Bitirebilirsem ve uygulamayı çalıştırabilersem yayınlayacağım.

      Sil
    2. Hocam teşekkür ederim.

      Sil
    3. @sami eski
      Bey bende teşekkür ederim.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.