Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blog sayacı nasıl eklenir

Toplam Sayfa Görünümü gadget'i ekleme ; Herkesin bildiği bir konu olan ancak bilmeyen blogcular için blogunuza gadget yardımı ile s...

...
Toplam sayfa görünümü
Toplam Sayfa Görünümü gadget'i ekleme ; Herkesin bildiği bir konu olan ancak bilmeyen blogcular için blogunuza gadget yardımı ile sayaç nasıl eklenir kısaca bahsedelim.Henüz blogunu yeni kuran birçok arkadaşın uygulamayı bilmediğinden bloguna nasıl gadget eklemesi gerektiği bilmemesi çok doğaldır. Bazen çok kolay olan konular nasıl yapıldığını bilmediğimizden çok zor bir konu haline dönüşebilir.Şimdi basit adımlarla gadgetinizi ekleyelim.
Lütfen basit adımları takip edin.;
Tasarım >>Yerleşim>>Gadget ekle>> yolunu takip ediyoruz. Gadget şablonumuz açılmış durumda iken Toplam Sayfa Görünümü'nü seçiyoruz.

Yukarıdaki 4 şeçenekten beğendiğinizi işaretleyip sayacı hareketlendir seçeneğini de seçerek tamama tıklayınız. Gadgetinizin seçimi bitti. Yerleşim kısmında faremiz ile bırakmadan sayfada nereye koymamız gerekiyorsa konumlandırıyoruz. Yaptığımız işlemleri kaydet ve ana sayfamıza dönüyoruz. Henüz blog'unuz yeni olduğundan sayacınızdaki rakamlar gözükmeyebilir. Yazı yazdıkca ve okuyucu kitleniz sayfalarınızı okudukca sayacınız ilerleyecek ve istatistikleri de almış olacaksınız.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.