Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Sites Site Reklam İçeriği Ekleme (Resimli Anlatım)

Google sites sitelerinizde reklamı etkinleştirme nasıl yapılır ? Google Sites sitemize yeni yayın nasıl kurulur gördük.Yeni ayarlarla ...

... Google sites reklam ayarları
Google sites sitelerinizde reklamı etkinleştirme nasıl yapılır ?
Google Sites sitemize yeni yayın nasıl kurulur gördük.Yeni ayarlarla içerik yayınlamayı anlattık.Şimdi işimiz bittimi hayır.Reklamı yayına alacağız.
Şimdi içeriğimizi paylaşma sırasına geldi.Şimdi adım adım bakalım.
Önce yayınlanmış içeriğimizin sayfa altında Yayın Düzenle yazan yere tıklıyoruz. Okla gösterilen yer.İçerik sayfamızın en alt sol kısmına mausla tıklayın.Sol üstte Ekle yazan yere tıklayarak açın.
Ekle yazan yere tıkladığımızda açılan sayfada, Adsense buluyoruz ve tıklıyoruz.Reklamın gösterileceği yer dikdörtgen içine alınmıştır.İşem bittiğinde kaydet yazan yere basmayı unutmayın.Hemen alt sayfaya geçelim ve reklamımızın biçimini seçelim.


Kontrol paneli ekle adsense seçimi

Reklamımızın biçimini deneme yanılma ile zamanla tam oturtursunuz.İçeriği deneyin kaydedin kontrol edin.Anlayacaksınız.Reklam alanını görelim şimdi.
Adsense reklam ayar boyutu seçimi
Reklam ekle yazan yeri sarı ile işaretledim.Siz farklı bir reklam seçebilirsiniz.Tıklayın kutu kapanacak farklı bir görünüm alacak.Bakalım nasıl olmuş.
Reklam gadget görünümü
İşte Adsense reklam ayar dişlisi görülüyor.İstediğimizde bu dişliye basarak biçimlendirebiliyorsunuz.Diğer düğmelerin üstüne geldiğinizde Türkçe olarak daha önce ayarlarımızı yaptığımızdan Türkçe açıklamalarını göreceksiniz.Her ülkenin dili mevcut.Bu konuda kimse zorluk çekmeyecektir.Sayfamızı ortala seçip yukarıdan kaydet diyoruz.Ve son reklam çıkmış halini aşağıdaki resimde görüyoruz.
Gadget reklamımızın bitmiş görünümü
Reklamımızı verdik.Sosyal çevreleri unuttukmu hayır.Devam edecek...

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.