Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Feedburner Email Teslim Süresi Nasıl Değiştirilir

Blogger aboneleriniz için Feedburner özet yazının nasıl değiştirileceğini incelemiştik. Şimdide Özet yazılarınızın abonelerinize hangi ...

...
Feedburner Email Teslim Süresini Değiştirilir
Blogger aboneleriniz için Feedburner özet yazının nasıl değiştirileceğini incelemiştik. Şimdide Özet yazılarınızın abonelerinize hangi saatte teslim edileceğini inceleyelim. Abone olduğunuz blogların yazıları blogger kumanda paneli okuma listesinde görülür. Ancak bu yazıları görmek için kumanda panelini devamlı kontrol etmeniz gerekir. Oysa blogunuza abone olan okuyucularınıza, Feedburner aracılığı ile e-mail iletisi gönderilir. Blog potansiyelinizi daha da arttırmak için Google Analistikten okuyucu trafiğinizin hangi saatlerde yoğun olduğunu öğrenerek, yazılarınızın teslim saatini düzenleyebilirsiniz. 
Bazı küçük ayarlar blog okuyucularınızın artmasına, Blogger istatistiklerinizin yükselmesine yardımcı olabilecek araçlardır.

Ayrıca bakınız : Feedburner 576K Besleme Hatasını Düzelt

Blogger okuyucularımızın birçoğunun çalışan kesim olduğunu düşünürsek, e-mail ile  yazıların en iyi teslim zamanının 07.00 / 09.00 Sabah veya 19.00 / 21.00 Akşam zaman diliminde olacağını söyleyebilirim. İnsanlar sabah işe gittiklerinde ilk baktıkları yer gelen postalarıdır. Aynı şekilde sabah zaman bulamadıklarında akşam iş dönüşü bilgisayarda ilk bakılan konuların başında gelen postalar olur. Bu neden ile yazı postlarınızın teslim sürelerini Feedburnerden ayarlayın.
Feedburner posta ayarları
Feedburner E-mail teslim süresi ayarları ;
1. Feedburner giriş yapın.
2. Halka duyurma (Publicize) sekmesine tıklayın.
3. Allt kısımda Teslimat seçeneklerine (Delivery Options) tıklayın.
4. Açılan sağ pencerede, Teslimat seçeneklerini göreceksiniz. (Delivery Options)
5. Ülke zaman dilimini seçin. Örnek resmi inceleyin.
6. Proğram E-Teslim (Schedule Email Deliver) sekmesini ok işaretine tıklayarak açın ve yazılarınızın teslim zamanını belirleyerek yaptığınız işlemi kaydedin. Okuyucularınıza Email iletisi olarak giden yazılarınızın nasıl görüldüğünü merak ediyor musunuz ? Blogunuza abone olun ve gönderilen yazılarınızı inceleyin. İncelemenin nasıl yapıldığını yazı başında verdiğim bağlantı linkine tıklayıp 4.maddede anlatılanları takip ederek anında ön izleme yapabilirsiniz.
FeedBurner ile ilgili diğer konu başlıkları.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.