Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Şablon Read More İsmini Türkçe Değiştir

Blogger Özel şablonları içinde bulunan READ MORE, yani DEVAMINI OKU, ifadesini şablon kodlarınız arasından birkaç adımda değiştirin. ...

...
Read more ismini Türkçe nasıl değiştiririm
Blogger Özel şablonları içinde bulunan READ MORE, yani DEVAMINI OKU, ifadesini şablon kodlarınız arasından birkaç adımda değiştirin. Blogger’un bizlere sunduğu hazır şablonları kullanmayarak özel şablon seçimi yapan blog yazarlarımız blog ana sayfada görülmekte olan Devamını Oku (Read More) ismini değiştirmek isteyebilir. Techtown özel blogger şablon teması ile başladığım yazılarımda şablon özelleştirme konularını ele alıyor ve açıklamaları blogum da yayınlıyorum. 
Techtown özel blogger şablonunu kullanabilir veya bu şablon hakkında yazdığım yazıları takip ederek özel şablonlarınızı özelleştirebilirsiniz. Yazılarımı takip etmek için abone ol sistemlerini kullandığınızda yazılan tüm yazılar posta hesabınıza Feed Burner RSS hizmeti tarafından gönderilecektir. Bugünki yazımız blog özel şablon içinde bulunan READ MORE ismini, DEVAMINI OKU ismi ile değiştirmek olacak.

READ MORE ismini değiştirme ile ilgili adımlar :

1. Blogger özel şablon kullanım panelinize giriş yapın.
2. Blog’unuzu seçin. Şablon → HTML’yi Düzenleye tıklayın.Şablon kodlarınız açılılmış olarak karşınıza gelecektir.
3. Şablon içinde bir yere tıklayın ve CTRL+F ile READ MORE ismini aratın.
Not: Farklı şablonlarda Read More ismi birkaç tane çıkabilir.Bu nedenle yazdığımız ismi birkaç kez enterleyin ve emin olun.
READ MORE ismi şablon içinde nasıl bulunur
4. READ MORE ismini yaptığınız arama sonucu hemen bulacaksınız. İsmi seçin ve Devamını Oku veya dilediğinizi yazın. Bulduğunu isim resimde görüldüğü gibidir.
Devamını Oku ismini nasıl değiştiririm
5. Yazıyı değiştirin ve önizleme ile kontrol edin.Doğru yaptı iseniz önizlemede Devamını oku yazısı görülecektir.Blogunuzu kaydedin.
Bir sonraki yazılarımda özel şablonun diğer bölümlerinin yapılandırılması konusuna devam edeceğim. Bu önemli konuları kaçırmayın. konu hakkında sorunlarınızı yorumlarda çekinmeden belirtin.

Blogger özel şablon özelleştirme ile ilgili diğer yazılar :

Techtown Şablonuna benzer mavi temalı, TECHMIX Blogger özel şablonu.
Ayrıca Blogger Özel şablonları özelleştirme ile ilgili konuları blog menü başlığında ki, Tema tasarım sekmesine tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.