Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Popüler Assassin’s Creed oyunu Steam’e geliyor!

  2023'te Ubisoft Connect ve Epic Games Store'da çıkan Assassin’s Creed Mirage, Steam platformunda da satışa sunulacak. Ubisoft, ef...

...

 


2023'te Ubisoft Connect ve Epic Games Store'da çıkan Assassin’s Creed Mirage, Steam platformunda da satışa sunulacak.

Ubisoft, efsane oyun serisi Assassin’s Creed’i yeni yapımlar ile büyütmeye devam ediyor. Şu anda yepyeni oyunlar üzerinde çalışan şirket, aynı zamanda satışlarını da artırmaya çalışıyor. Bu kapsamda Ubisoft, geçen yıl piyasaya sürdüğü Assassin’s Creed Mirage oyununu Steam platformunda da piyasaya sürüyor. İşte ayrıntılar…

2023’te Ubisoft Connect ve Epic Games Store aracılığıyla bilgisayar için piyasaya sürülen Assassin’s Creed Mirage, Ekim 2024’te Steam platformuna da eklenecek. Böylece oyunculara satın almak için bir seçenek daha sunulacak.

Assassin’s Creed Mirage, Steam'de de satışa sunulacak

Assassin’s Creed Mirage, Ubisoft Connect ve Epic Games Store’da 849 TL’lik fiyatla satışa sunulmuş durumda. Ancak oyunun Steam platformundaki fiyatı henüz açıklanmadı. Valve’ın sahibi olduğu oyun mağazası geçen yıl Türk Lirası desteğini kaldırdı. Bu yüzden oyun Steam’de dolar üzerinden satılacak ve fiyat, döviz kuruna göre belirlenecek.

Assassin’s Creed Mirage fiyatı yurt dışında 49.99 dolar olduğuna göre Steam’de bin 700 TL civarında bir fiyatla satışa çıkabilir. Tabii firmanın ülkemize özel bir düzenleme yapması durumunda daha düşük bir rakamla da karşılaşabiliriz.

Popüler yapım, 9. yüzyıl Bağdat’ında geçiyor ve ana karakter Basim Ibn Ishaq‘ın gençlik yıllarına odaklanıyor. Basim, Assassin’s Creed Valhalla‘dan hatırlanan bir karakter ve bu oyunda onun suikastçı kardeşlikteki yükseliş hikayesi işleniyor. Yapımda parkur mekaniklerinin, gizli suikastlerin ve kalabalık alanların yeniden ön plana çıkması bekleniyor.

Oyuncular, popüler Assassin’s Creed oyununu istek listelerine ekleyebilir. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

 

 

 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.