Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Infinix ZERO 30 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Infinix, şık tasarımının yanı sıra kamera deneyimiyle fark yaratmayı hedeflediği ZERO 30 modelini Türkiye’de satışa çıkardı. Altın ve Yeşil ...

...

Infinix, şık tasarımının yanı sıra kamera deneyimiyle fark yaratmayı hedeflediği ZERO 30 modelini Türkiye’de satışa çıkardı. Altın ve Yeşil renk seçenekleri sunulan ZERO 30’un satış fiyatı 17.999 TL’den başlayan fiyatlarda tüketicilere sunuldu.



Infinix
, yeni telefonu ZERO 30’un Türkiye’de satışa çıktığını duyurdu.

ZERO 30’u tasarlarken özellikle genç tüketicilerin beklentilerini göz önünde bulundurduğunu belirten Infinix, telefonun kamera özelliklerini de bu doğrultuda gelişdiğini belirtiyor. Ön yüzünde 50 MP, arka yüzünde ise 108 MP kamera bulunduran ZERO 30, ön yüzünde bulunan Vlog kamerasıyla 30 FPS’de 2K video kaydını destekliyor. Ayrıca birçok çeşitli moda sahip telefonda hem ön hem de arka kamerayla aynı anda çekim yapılabiliyor.



2,8 milimetre çerçeve kalınlığına sahip telefon, 6,78 inç AMOLED ve 60 derece kavisli bir ekran kullanıyor. Bununla birlkikte ZERO 30, olası hasarlara karşı Corning Gorilla Glass ile koruma altına alınmış durumda. Ekran tarafında ise telefon, 120 Hz yenileme hızı, 10 bit renk derinliği ve 950 nit maksimum parlaklık sunuyor.

Gücünü 8 çekirdekli 6 nanometre MediaTek Helio G99 işlemciden alan Infinix ZERO 30, sistem belleği tarafında 16 GB’a kadar genişletilebilir 8GB bir alan sunuyor. Ayrıca büyük boyutlu dosyalar için 256 GB depolama alana sahip.

Öte yandan ZERO 30 modelinde 5000 mAh bir batarya bulunuyor. Bypass Şarj özelliği bulunan cihaz, bu sayede prize takılı durumlarda video izlerken veya oyun oynarken pile yüklenmediğini, anakartın ihtiyacı olan akımı doğrudan cihaza verdiğini iddia ediyor. Telefon ayrıca 45W şarj hızıyla, sadece yarım saat içerisinde yüzde 75’e kadar ulaşabildiğini iddia ediyor. Bunlara ek olarak toplamda 11 kat olmak üzere büyük bir VC sıvı soğutma materyali kullanan telefonda VC alanının 4273 mm²'ye ulaşabildiği belirtiliyor.

Altın ve Yeşil renkli modellerle yetkili teknoloji marketlerde satışa çıkan Infinix ZERO 30’un satış fiyatı ise 17.999 TL’den başlıyor.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.