Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft, Windows 11'in yeniden tasarlanan Fotoğraflar uygulamasını gösterdi

  Microsoft yöneticisi Panos Panay , Windows 11 'deki yenilenmiş Fotoğraflar uygulamasını gösteren kısa bir video paylaştı. Yayınlanan ...

...

 

Microsoft yöneticisi Panos Panay, Windows 11'deki yenilenmiş Fotoğraflar uygulamasını gösteren kısa bir video paylaştı. Yayınlanan video uygulamadaki birkaç önemli değişikliği gözler önüne seriyor.

Microsoft Ürün Direktörü Panos Panay kişisel Twitter hesabında bu kez Windows 11'in yenilenmiş Fotoğraflar uygulamasını gösteren bir video yayınladı. Deneyimli yönetici tarafından paylaşılan kısa video, uygulamadaki birkaç önemli değişikliği gözler önüne seriyor.
Elbette ki videoya bakarak uygulamanın Windows 10 sürümüne göre ne kadar değiştiğini söylemek zor. Ancak Microsoft sadece uygulamanın tasarımını güncellemekle kalmamış birkaç yeni fonksiyon da eklemiş gibi görünüyor. Ayrıca şirketin uygulamanın kararlılığına ve performansına da el atmış olmasını umuyoruz.

 

Kaynak:https://thecommunity.ru/microsoft/windows/windows11/8838-microsoft-tizerit-obnovlennoe-prilozhenie-fotografii-dlja-windows-11.html.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.