Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Meet, çalışanlara yönelik yeni seçenekler getirdi!

  Google Meet yeni arka plan seçenekleriyle çalışanların iş hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Hizmete iki yeni özellik eklendi. Google...

...

 


Google Meet yeni arka plan seçenekleriyle çalışanların iş hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Hizmete iki yeni özellik eklendi.

Google Meet, arka plan bulanıklığı ve temalarına erişmek için birtakım yeni seçenekler sunuyor. Video konferans hizmeti artık ayarlar panelini yenileyerek tüm görsel efektlere erişim imkanı tanıdı. Bu menüye üç noktalı kısma tıklayıp Görsel efektler uygula düğmesini seçerek erişim sağlıyorsunuz. Ardından arka plan için bir bulanıklık efekti ya da herhangi bir görüntü seçmenize olanak tanıyan kenar menüsü açılacak. Buradan istediğiniz gibi özelleştirme yapabilirsiniz.

Google Meet, çalışanların arka planını değiştirmelerini kolay hale getirdi

Google Meet bünyesinde yapılan bu değişiklik küçük bir güncelleme olarak geldi. Bu noktada bir görüşmenin içerisinde veya katılıyor olun arka planı değiştirmek ya da bulanıklaştırmak kolaylaştı. Google‘ın sunduğu bu seçenek ilk olarak geçen yıl pandemi nedeniyle eğitim ortamını rahatlatmak amacıyla ortaya çıktı.

Google Meet yeni arka plan paneli

Yöneticiler, çalışanların değişikliklerini denetleme hakkına sahip

Yöneticiler, kuruluşlarının gereksinimine göre çalışanların arka planlarını değiştirip değiştiremeyeceğini denetleme hakkına sahip. Eğitim ve Eğitim için Giriş alanlarında özel görüntüleri arka plan olarak kullanma seçeneği varsayılan olarak devre dışı sunuluyor.

Video konferans hizmeti için gelen yeni panel artık tüm Workspace müşterilerinin yanı sıra G Suite Basic ve Business kullanıcıları tarafından da erişim sağlanıyor. Google seçeneğin hayata geçmesinin kısa bir süre içerisinde gerçekleşeceğini açıkladı. Böylece tüm kullanıcıların çalışma ortamları dağınık dahi olsa bu onları pek etkilemeyecek.

Sizler Google Meet’e gelen yeni panel hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın!


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.