Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Samsung Galaxy Fold 2 Hızlı Patent Onay Sonrası

  Gelecekteki Samsung , LG, Oppo veya Xiaomi'nin katlanabilir parçaları için çeşitli tasarım teklifleri gördük, ancak çok azı çok hızlı ...

...

 

Gelecekteki Samsung, LG, Oppo veya Xiaomi'nin katlanabilir parçaları için çeşitli tasarım teklifleri gördük, ancak çok azı çok hızlı bir şekilde onaylandı.

Yeni tasarım patenti Samsung Galaxy Fold 2 14 Ağustos'ta başvurmuş ve 26 Ağustos'ta onaylanmış, bu da bir rekor. Şimdi yeni formatı analiz etmeye çalışıyoruz, Letsgodigital.org’un izniyle vermektedir.

Öyle görünüyor ki Samsung, tasarımda bazı değişiklikler yapmaya hazır. Galaxy Fold. Bu sefer, ön çentiğin farklı yerleşimlerine (sol, sağ, orta) ve dikey olarak yatay olmayan bir menteşeye sahip 3 model görüyoruz. Ayrıca harici bir ekran var gibi görünüyor ve bu şey biraz Nintendo DS veya PDA gibi görünüyor.

Sonuç, katlandığında kısa ve geniş bir cihazdır. Artık menteşe az, açıklıkları ve açıkları kapatıyor. Acaba henüz tüm katlanabilir cam koruma olayını kırıp kırmadıklarını merak ediyorum… Bu cihazda arkada 3, çentikte 2 ve önde 2 kamera olmak üzere toplam 6 kamera var. Samsung'un 8 inçlik bir ekran hazırladığına dair söylentiler duyduk Fold 2, ancak son zamanlarda küçük bir 6.7 inç hakkında konuşuldu…


İlk iken Galaxy Fold uzun ve dardı, bu kısa ve geniş olacak. Bir MWC 2020 açıklanması, 5G desteği ve belki de Exynos 9825 CPU ya da belki daha yenisini bekliyoruz. Bu arada Galaxy Fold Çin'de tescil için hazır ve Hindistan'a geldiğine dair işaretler var. Lansman Eylül ayında yapılacak.





Kaynak:https://tonghuix.io/tur/samsung-galaxy-fold-2-hizli-patent-onayi-sonrasi-sozde-render-edildi/.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.