Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WordPress, Tek tıklamayla Portföy tasarımı, anında PDF katıştırma ve blok düzenleyicide daha fazla iyileştirme

  WordPress Geliştiricilerinin ,  Portföy blok desenlerinin yeni bir koleksiyonu, PDF belgelerinin önizlemesini gömmenin yeni ve geliştiri...

...

 


WordPress GeliştiricilerininPortföy blok desenlerinin yeni bir koleksiyonu, PDF belgelerinin önizlemesini gömmenin yeni ve geliştirilmiş bir yolu ve kapak ve düğme blokları için daha iyi düzenleme araçları da dahil olmak üzere bugün sizinle paylaşmak için bazı heyecan verici yeni blok editörü güncellemeleri var.

Hadi başlayalım

Tek Tıklamayla Portföy Düzenleri


Blok desenleri, güzel sayfalar oluşturmayı kolaylaştıran önceden tasarlanmış şablonlardır. Bu sefer size yaratıcı çalışmalarınızı sergilemek için mükemmel olan küratörlüğünde bir portföy deseni koleksiyonu getiriyoruz.

Blok desenlerine erişmek için WordPress Düzenleyicisindeki + simgesine tıklayın ve desenler sekmesine geçin. Tüm portföy modelleri Portföy kategorisinde bulunabilir.


PDF'leri dosya bloğu ile göm

Dosya bloğu, web sitenizdeki belgeler ve diğer dosyalar için bir indirme düğmesi yerleştirmenizi sağlar. En son block editor güncellemesiyle, bir PDF dosyasının önizlemesini göstermek için de kullanabilirsiniz. Önizleme, blok ayarları panelinden devre dışı bırakılacak bir seçenek ile otomatik olarak
görüntülenecektir.


Düğmelerde büyük git

Göz alıcı düğmelerle kitlenizin dikkatini çekin! Artık yazı tipi boyutu ve satır yüksekliği ayarlarını özelleştirerek düğmeleri daha büyük hale getirebilirsiniz.


Sürükle ve Bırak kapak bloğu Arka Planları

Bu güncelleştirme, kapak bloğu arka plan görüntüsünü değiştirmeyi kolaylaştırır. Sadece bilgisayarınızdan yeni bir görüntü sürükleyin ve otomatik olarak geçerli bir yerini alacak.



kaynak: https://wordpress.com/blog/2021/05/17/block-editor-updates-4/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.