Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft'un internet tarayıcısı kullanım oranını artırmaya çalışıyor

Microsoft 'un internet tarayıcı sı kullanım oranını artırmaya devam ediyor. Microsoft Edge  popüler internet tarayıcısı olarak çalışma...

...
Microsoft'un internet tarayıcısı kullanım oranını artırmaya devam ediyor. Microsoft Edge popüler internet tarayıcısı olarak çalışmalarına devam ediyor.
Microsoft'un internet tarayıcısı kullanım oranını artırmaya devam ediyor. Microsoft Edge popüler internet tarayıcısı olarak çalışmalarına devam ediyor.

Araştırma şirketi Netmarketshare, internet tarayıcılarının pazar paylarını gösteren istatistikleri yayınladı.
Paylaşılan veriler Microsoft Edge'in dünyanın en popüler tarayıcıları listesinde Google Chrome'un ardından üçüncü sırayı kaptığını gösteriyor.

Şirket Microsoft Edge'in popülerlik kazanmaya devam ettiğini ve artık “diğer tarayıcıları yüklemek için kullanılan tarayıcı” olarak kabul edilemeyeceğini belirtiyor.

2020 Nisan internet tarayıcılarının pazar payları

Tarayıcı segmentinde uzun zamandır Chrome açık ara farkla lider konumda. Google’ın web tarayıcısı 2020 Nisan ayı sonu itibarıyla pazarın %68.06'sini elinde bulunduruyor.
Dördüncü sırada yer alan Microsoft Edge ise cihazların %6.44'unda kullanılıyor. Daha önce ikinci olan Mozilla Firefox ise %8.21 pazar payıyla ikinci sıralamada devam ediyor.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.