Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Lens’te stil fikirleriyle kıyafetlerden ilham alın

Google, İster vitrin alışverişi nde olun, ister telefon unuzda yeni kıyafetler arayın, ne istediğinizi tanımlamak kolaydır, ancak onu nas...

...
Google, İster vitrin alışverişinde olun, ister telefonunuzda yeni kıyafetler arayın, ne istediğinizi tanımlamak kolaydır, ancak onu nasıl giyeceğinizi bulmak her zaman kolay değildir. Google Lens’in yardım edebileceği yer burasıdır. Giysiler ve ev dekorları için benzer öğelerin önerilerini almak için Lens'i zaten kullanabilirsiniz ve bugün ABD’de web’de size ilham vermek için “stil fikirleri” adı verilen yeni bir özellik ekliyor.

Bu nedenle, sosyal medyada sevdiğiniz bir leopar baskı eteği görürseniz, diğer kişilerin nasıl benzer göründüğünü görmek için bir ekran görüntüsü alın ve Google Foto’da Lens'i kullanın. Bir mağazada gözünüze çarpan bir kışlık palto görün, ancak onu nasıl sallayacağınız konusunda ilham almanız mı gerekiyor? Sadece Lens'i açın ve kameranızı doğrultun.

Stil fikirleri size zaten sahip olduğunuz kıyafetlere stil vermenin yeni yollarını da gösterebilir. Bir yıl içinde almadığınız o eski süvetere yeni bir hayat verin; başkalarının nasıl benzerini giydiğini ve ona uygun parçaları nasıl bulduğunu görmek için Lens'i işaretleyin.
Hava değiştikçe, Lens'teki stil fikirleriyle gardırobunuzu hazırlayın.



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.