Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows 10: 30 Ağustos 2019 (KB4512941) Sistem Build 18362.329 Sürüm Güncellemesi

(KB4512941) Sistem Build 18362.329 Sürüm Güncellemesinin Önemi! Bazı oyunların Spatial Audio özelliklerinden yararlanmasını önleyen bir...

...

(KB4512941) Sistem Build 18362.329 Sürüm Güncellemesinin Önemi!

Bazı oyunların Spatial Audio özelliklerinden yararlanmasını önleyen bir sorunu günceller.
Dokunmayı kullanarak bir metin giriş kutusu seçtiğinizde imleç sağlamayan bir sorunu günceller.
İşletim sistemini yükselttikten sonra , Başlat menüsünde desteklenmeyen bir uygulamanın adının, "ms-resource: AppName / Text" gibi varsayılan metin olarak görünmesine neden olabilecek bir sorunu günceller.
Microsoft Edge ve Internet Explorer'ı kullanarak bazı web sitelerinden telif hakkı alınmış dijital ortamların (müzik, TV şovları, filmler vb.) İndirilmesiyle ilgili sorunu günceller.
Kullanıcı deneyimini ve uygulama uyumluluğunu iyileştirir, böylece daha fazla Win32 uygulamasının Windows Karışık Gerçeklik ile çalışmasını sağlar.

İyileştirmeler ve düzeltmeler

Güvenlikle ilgili olmayan bu güncelleştirme kalite iyileştirmelerini içerir. 
Anahtar değişiklikler:
Windows 10, sürüm 1903 çalıştıran bir makineye bağlanmak için Uzak Masaüstü'nü kullanırken siyah bir ekran görüntüleyen bir sorunu giderir.
Windows Sandbox'ın "ERROR_FILE_NOT_FOUND (0x80070002)" hatasıyla başlamasını engelleyebilecek bir sorunu giderir. Bu, Windows 10, sürüm 1903'ü yüklerken işletim sistemi dilinin güncelleme işlemi sırasında değiştirildiği cihazlarda oluşur.
X2APIC etkinleştirilmiş sistemlerde, cihaz başına desteklenen kesinti sayısını 512'ye yükseltir.
Bazı Güvenilir Platform Modülü (TPM) cihazlarının Yeni Nesil Kimlik Bilgileri için kullanılmasını önleyen bir sorunu giderir.
Güncellenmiş kullanıcı asıl adı (UPN) kullanarak oturum sırasında bir iş istasyonu (değiştirmek gibi durmasına neden olan bir sorunu giderir UserN@contoso.com için User.Name@contoso.com ).
Windows Defender Gelişmiş Tehdit Koruması'nın (ATP) kayıt defteri tabanlı proxy yapılandırması kullanırken otomatik adli veri toplama çalıştırmasını engelleyen bir sorunu giderir.
Windows Defender Gelişmiş Tehdit Koruması'nın (ATP), \\ tsclient ile başlayan yollar için siber olaylar göndermesini önleyen bir sorunu giderir .
Windows Defender Gelişmiş Tehdit Koruması (ATP) büyük / küçük harf duyarlı Sunucu İleti Bloğu (SMB) paylaşımlarına eriştiğinde olası bir uyumluluk sorununu giderir.
Mssecflt.sys sürücüsü, çekirdek yığını üzerinde çok fazla yer kapladığında ortaya çıkan nadir bir sorunu giderir . Bu, "DUR 0x7F: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP" hatasıyla sonuçlanır ve Parametre 1, “EXCEPTION_DOUBLE_FAULT” olarak ayarlanır.
Windows Defender Advanced Threat Protection'da (ATP) aşırı bellek kullanımına neden olan bir sorunu giderir.
Microsoft Defender ATP Tehdit ve Güvenlik Açığı Yönetimi'nin algılama doğruluğunu artırır.
Windows Defender Uygulama Denetimi'nin üçüncü taraf ikili dosyalarının Evrensel Windows Platformu uygulamasından yüklenmesine izin vermeyeceği bir sorunu giderir. CodeIntegrity olay hatası 3033, “Kod Bütünlüğü, bir işlemin (<işlem adı>) Mağaza imzalama düzeyi gereksinimlerini karşılamayan <ikili adı> yüklemeye çalıştığını belirledi” olarak belirdi.
Autopilot hazırlığı otomatik olarak bir ad atarken, cihazların cihaz adlarının kesilmesine neden olan bir sorunu giderir.
Windows Server 2019 ürün açıklamasının slmgr / dlv kullanılarak sorgulandığında yanlış olduğu bir sorunu giderir .
Windows Yönetim Araçları (WMI) sınıfı Win32_PhysicalMemory sınıfının 32 GB bellek yongasının eksik Kapasite değerine sahip olduğunu bildirmesine neden olan bir sorunu giderir .
RichEdit denetimini barındıran bir uygulama ile diğer uygulamalar arasında bileşik belgeleri (eski adıyla OLE nesneleri) kopyalayıp yapıştırmanızı önleyen bir sorunu giderir.
Bazı oyunların Spatial Audio özelliklerinden yararlanmasını önleyen bir sorunu ele alır.
Dokunma özelliğini kullanarak bir metin giriş öğesini seçtiğinizde imleç sağlamayan bir sorunu giderir.
İşletim sistemini yükselttikten sonra Başlat menüsünde , desteklenmeyen bir uygulamanın adının, Başlat menüsünde “ms-resource: AppName / Text” gibi varsayılan metin olarak görünmesine neden olabilecek bir sorunu giderir .
Internet Explorer'da kimlik doğrulaması yapılırken kişisel kimlik numarası (PIN) isteminin görünmesini engelleyebilecek bir sorunu giderir.
Microsoft Edge ve Internet Explorer'ı kullanarak belirli web sitelerinden dijital hak yönetimi (DRM) dosyalarını indirme ile ilgili bir sorunu giderir.
Kullanıcı deneyimini ve uygulama uyumluluğunu iyileştirir, böylece daha fazla Win32 uygulamasının Windows Karışık Gerçeklik ile çalışmasını sağlar.
Hafif Dizin Erişim Protokolü (LDAP) istemcisi Güvenlik Tanımlayıcısı (SID) sözdizimini kullanıyorsa, Active Directory (AD) grubunun üyeliğini değiştiremeyen LdapPermissiveModify istekleriyle ilgili bir sorunu giderir . Bu senaryoda, değişiklik yapılmasa da Active Directory “BAŞARI” durumu döndürür.
Windows Dağıtım Hizmetleri'nden (WDS) veya System Center Configuration Manager'dan (SCCM) Preboot Execution Environment (PXE) görüntülerini kullanarak aygıtların başlatıldığında başlamasını engelleyebilecek bir sorunu giderir. Hata: "Durum: 0xc0000001, Bilgi: Gerekli bir aygıt bağlı değil veya erişilemiyor."
Cihazların başlatılmasını önleyebilecek veya MIT Kerberos alanlarını kullanacak şekilde yapılandırılmış bir etki alanına bağlılarsa yeniden başlatmaya devam etmelerine neden olabilecek bir sorunu giderir. Etki alanı denetleyicileri ve etki alanı üyeleri her ikisi de etkilenir.
Aşağıdakilerin yanıt vermemesine neden olabilecek bir sorunu giderir:
Visual Basic 6 (VB6) kullanılarak yapılan uygulamalar.
Uygulamalar için Visual Basic kullanan Makrolar (VBA).
Visual Basic Scripting Edition'ı (VBScript) kullanan komut dosyaları veya uygulamalar.

Ayrıca "Geçersiz yordam çağrısı" hatası alabilirsiniz.

Daha önce güncellemeler yüklediyseniz, yalnızca bu pakette bulunan yeni düzeltmeler cihazınıza indirilir ve yüklenir.

Windows Güncelleme İyileştirmeleri

Microsoft, güvenilirliği artırmak için doğrudan Windows Update istemcisine bir güncelleştirme yayımladı. Enterprise ve Pro sürümleri de dahil olmak üzere Windows Update'den otomatik olarak güncelleme alacak şekilde yapılandırılmış Windows 10 çalıştıran herhangi bir cihaz, cihaz uyumluluğu ve Windows için Kurumsal erteleme politikası temelinde en son Windows 10 özellik güncellemesi sunulacak. Bu, uzun süreli hizmet yayınları için geçerli değildir.

Dosya bilgisi

Bu güncellemede sağlanan dosyaların bir listesi için, 4512941 toplu güncellemesinin dosya bilgilerini indirin.

Kaynak: https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4512941/windows-10-update-kb4512941

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.