Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni Google Sites : Site Bilgisi Ayarlarını Değiştirme

Bir sayfanın yeni Google Sites 'de en son güncellendiği tarih ve saati göster me veya gizleme bilgilerini yeni eklenen uygulama ile...

...
Bir sayfanın yeni Google Sites'de en son güncellendiği tarih ve saati gösterme veya gizleme bilgilerini yeni eklenen uygulama ile değiştirebilirsiniz.

Google, Google Sites Kuruluşlarındaki bilgi akışını kontrol etmek için, G Suite yöneticilerinin kullanıcıları tarafından oluşturulan yeni Google Siteleri'nde görünürlüğü arttırması gerekir. Örneğin, bir sitedeki eski bilgileri farkedebilirler ve güncellendiğinden emin olmak için sahibiyle iletişime geçmeleri gerekebilir. 

Veya iki sitede yinelenen içerik görebilirler ve fazlalıkları bu sitelerin sahipleriyle çözmeleri gerekir. Yöneticilerin bunu yapmasına yardımcı olmak için, yeni Google Sites'a bir yöneticinin bireysel siteler hakkında ek bilgi edinmesini kolaylaştıracak bir özellik ekliyor.

Bir sitenin sahibini görün ve düzenleme erişimi isteyin


Etki alanındaki bir siteye göz atarken, uygun izinlere sahip yöneticiler sitenin alt kısmında “Site ayrıntıları” düğmesini görecektir. Bu altbilgiye tıkladıklarında görecekler:

  • Site sahibinin e-posta adresi
  • Sitenin en son yayınlandığı tarih
  • “Düzenleme erişimi iste” seçeneği

Yeni Google Site Bilgisi Ayarlarını Değiştirme - Google Sites

1. Yeni Google Sites'i açın.
2.  Yukarıda Üç noktalı Diğer menüsünü kullanın (Yayınla düğmesinin yanında)

3. Site Bilgi Ayarlarına tıklayın. Şu bilgileri göreceksiniz.

"Site bilgi ayarları "

Yayınlanan sitenizin sol alt kısmındaki site bilgi simgesi, sayfaya özgü ayrıntıları gösterir. Siteyi görüntüleyenler, simgeyi tıklayarak veya fareyle simgenin üzerine gelerek içeriği görebilir. Daha fazla bilgi
Sayfayı son güncellenen zaman gösterme seçeneğini etkinleştirin veya devre dışı bırakın
Değişiklikleri korumak için Kaydet düğmesini kullanın


notlar
Bilgiler, siteye genel olarak değil, görüntülediğiniz sayfaya yapılan en son güncellemenin tarihini veya saatini gösterir.
Bu, artık " yeni Google siteleri kullanılarak oluşturulmuş " akış çizgisini altbilgiden kaldırıyor 

Kötüye bağlantısı artık bu site bilgilerinde gizlidir.
Google Apps yöneticisi olarak oturum açtıysanız , Site Ayrıntılarını (Site sahibi ve isteme erişimi) almak için Yönetici bağlantısı sunulur.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.