Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome web sayfalarını diğer cihazlarınıza göndermenizi sağlıyor

Google Chrome   Güncellemeyle cihazlara web sayfası gönderme özelliği de eklendi. Bu yeni özellik, bir web sayfasının linkine sağ tıklaya...

...

Google Chrome Güncellemeyle cihazlara web sayfası gönderme özelliği de eklendi. Bu yeni özellik, bir web sayfasının linkine sağ tıklayarak sayfaları diğer cihazlarınıza gönderebiliyorsunuz.

Bu hafta yeni Chrome 77 tarayıcı güncellemesini Windows, Mac, iOS ve Android platformlarında yayına alan Google, güncellemede tasarım değişikliklerinin yanı sıra yeni özelliklere yer verdi.

Güncellemeyle birlikte tarayıcıya cihazlara web sayfası gönderme özelliği de eklendi. Bu yeni özellik sayesinde artık bir web sayfasının linkine sağ tıkladığınızda sayfaları diğer cihazlarınıza göndermenizi sağlayan yeni bir açılır pencere ile karşılaşacaksınız.

Eğer Chrome'u iOS üzerinde kullanıyorsanız, Chrome uygulamasının açık olması ve küçük bir bilgilendirme iletisini kabul etmeniz gerektiğini belirtelim. Özellik, şu anda Chrome'un Windows, Android ve iOS sürümlerinde yayınlanmış durumda ancak henüz macOS tarafında bir gelişme mevcut değil.

Bildiğiniz üzere Chrome uzun süredir birden fazla cihazda açık olan sekmelerinizi destekliyordu. Bu yeni özellik ile birlikte Chrome, kullanıcılarının cihazlar arasında daha hızlı geçiş yapmasını sağlıyor.

Chrome 77'de öne çıkan değişikliklerden birinin de yeni site yüklenme göstergeleri olduğunu ekleyelim. Yeni özellikleri denemek isteyenler, yardım menüsü üzerinden Chrome 77 güncellemesine erişebilir.


Kaynaklar: https://webrazzi.com/2019/09/11/google-chrome-diger-cihazlara-web-sayfalari-gondrmenizi-sagliyor/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.