Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Çağatay ve Ergun Plak, Seksenler dizisi yeni versiyonunda var mı yok mu?

Seksenler dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor… Dizinin platosunda hazırlıklar sürmekte. Oyuncular da okuma pr...

...

Seksenler dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor… Dizinin platosunda hazırlıklar sürmekte. Oyuncular da okuma provaları yapmakta. Birol Güven, youtube’da katıldığı canlı yayında dizinin hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

PELİN AKİL DÖNECEK Mİ?


Bu sorulardan birisi Seçil karakterini canlandıran Pelin Akil’in yer alıp olmayacağı idi. Güven, 6 kişiden oluşan senaryo grubunun Seçil için bir rol yazması ve Pelin Akil’in de uygun olması durumunda dizide yer almasının önünde bir engel olmadığına değindi.

İLKER AYRIK DİZİDE VAR MI, YOK MU?

Yaparsın Aşkım yarışması ile büyük iş başaran İlker Ayrık, bilindiği üzere Seksenler dizisinde Çağatay karakterine hayat vermekteydi. Birol Güven, “İlker Ayrık’a da çok teşekkür ederiz, okuma provasında buradaydı.Geldi, sohbet ettik. Orada şöyle bir problem var. Hikayemizde olmaması gerekiyor. Çağatay’ın mahallenin dışında olması gerekiyor ama her an gelebilir. Bazı karakterlerin de yokluğu gerekiyor hikayede. Herkes mahalle de ise sorun olabiliyor. Kurduğumuz mahallede, bazı kişilerin olmaması gerekiyor.İlk bölümlerde Çağatay yok ama konumuz nerede olacağı? Bir merakımızı da onun üzerine kuruyoruz ilk dakikadan. Çağatay da her an gelebilir, hiçbir engel yok. Hikayesi de öyle zaten.Merak ediyoruz, çıkıp gelmesini bekliyoruz” diye konuştu.

SERHAT KILIÇ DİZİDE VAR MI?

Seksenler dizisinde Ergun Plak karakterini canlandıran Serhat Kılıç’ın dizide yer alıp almayacağı da bir hayli konuşulmuştu.

Söz dizisinde canlandırdığı Çolak karakterinden sonra iyi projeler gelmediği için sahneye çıkarak şarkı söylemek durumunda kaldığını söyleyen Serhat Kılıç, dizilerden teklif bekliyordu.

Seksenler dizisinde Serhat Kılıç’ın yer alıp almayacağı net olarak söylenmedi ama dönmesinin daha büyük ihtimal olduğu Birol Güven’in sözlerinden anlaşılıyor.

Birol Güven, şöyle konuştu: “Nazlı-Ergun aşkını çok sevdiler. Siz ne kadar sevdi iseniz o aşk hikayesini biz de o kadar sevdik. Biz de devam etmesini çok istiyoruz. Fakat, bazen filmlerde hayatta olduğu gibi kavuşamama da olabilir. Herkes de sevdiğine kavuşmuyor. Her filmde mutlu sonla bitmiyor. Nazlı – Ergun ilişkisi mutlu sonla bitebileceği gibi, öyle bitmeyebilir de. Çok güzel şeyler olabilir her an. Ergun karakterimiz sürpriz olsun. Şu anda biz yanlış bir şey yapıyor olabiliriz. senaryo ekibimiz bu hikayeyi anlatmama mı istiyor. Ergun Plak’ın yıllar sonra tekrar Nazlı’ya kavuşmasının önünde hiçbir engel yok. İnşallah bir kavuşma mutlu… İnsanlar bu diziyi seyrederken kendilerini çok iyi hissedecekler İnşallah bu aşk hikayesinde de kendimizi çok iyi hissedeceğiz. Nazlı ile Ergun’un tekrar kavuşmasının önünde bir engel yok. İnşallah mutlu son olur, biraz da merak edeceğiz. Engel yok, bekleyeceğiz.”

DİZİ EKİM AYINDA BAŞLAYABİLİR

Günlük dizinin yazmasının zor olduğunu ifade eden Birol Güven, senaryo grubunun kendisi dahil toplam 6 kişiden oluştuğuna değindi.

Birol Güven, dizinin Ekim’in ilk haftası yayında olmayı planladıklarını ama gerçek yayın tarihini TRT1’in belirleyeceğini, kendilerinin ise Ekim ayı için hazır olduklarını belirtti.

Birol Güven, mahalleye yeni karakterler de geleceğinin altını çizdi.

Dekor çalışmalarının devam ettiğini anlatan Birol Güven, dizinin arka planını da hazırlayıp paylaşacaklarını belirtti.


Kaynak: https://televizyongazetesi.com/cagatay-ve-ergun-plak-seksenler-dizisi-yeni-versiyonunda-var-mi-yok-mu/1162666

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.