Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome: beta sürümünde beta sürümü için yeni Sürücü dosyası önerileri

Google Suit , Resmi blog yazısında,  20 Mart 2019 ; Chrome tarayıcı   Google Drive dosya larını aramasını sağlayan yeni bir özellik için b...

...

Google Suit, Resmi blog yazısında, 
20 Mart 2019; Chrome tarayıcı Google Drive dosyalarını aramasını sağlayan yeni bir özellik için bir beta programı başlattıklarının bilgisini verdi.

Yapılan bu açıklama ile ilgili, Ne değişiyor?


Kullanıcıların Chrome Omnibox (arama / URL kutusu) kullanırken erişebilecekleri Google Drive dosyalarını aramasını sağlayan yeni bir özellik için bir beta programı başlatıldı. 


Beta sürümündeki kullanıcılar, Drive'daki dosyaları artık sahibine veya türüne göre arayabilir; burada daha önce yalnızca bir web sayfasının başlığını veya URL'sini arayabilirler. 

Bu özellik, kullanıcıların Google Drive'da dosya ararken gördüklerine benzemektedir.

Google Apps İşletme, İşletme, Eğitim, Eğitim için İşletme ve Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş Yöneticileri burada daha fazla bilgi alabilir ve beta için başvurabilirler.





Bu özellik, kullanıcıların Google Chrome'da arama yaparken ihtiyaç duydukları dosya ve verilere daha hızlı erişmelerini sağlar. Kullanıcılar artık Chrome tarayıcısında arama yaparken hem Google Drive, Sayfa, Slayt, PDF ve diğer dosya türlerini hem “Sürücüm” hem de “Benimle Paylaşılan” öğelerinde görebilecekler. Bu, insanların işleri daha hızlı halletmelerine yardımcı olacaktır.
Bu özellik, herhangi bir işletim sisteminde bir Chrome profilinde oturum açan kullanıcılar tarafından kullanılabilir: Chromebook, Mac, Windows vb.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.