Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Android TV cihazlarda Netflix kullanarak 0013 hatasını düzeltin

Android Televizyonunuzda Netflix 'den filim izlerken 0013 hata kodlu mesaj  alıyor ve Bu 0013 hatasını çözemiyorsanız, 0013 hatası...

...

Android Televizyonunuzda Netflix'den filim izlerken 0013 hata kodlu mesaj alıyor ve Bu 0013 hatasını çözemiyorsanız, 0013 hatası nasıl çözülür? ile ilgili yazıyı okuyabilirsiniz.

Android TV'ye çevirdiğim televizyonumda  Netflix'teki meşhur 0013 film oynatma sırasındaki  karşımıza çıkan hata kodu  üzerinde biraz çalışma yaptım ve bu hatayı giderdim. Sizde bu hata kodunu alıyor baş edemiyorsanız okumaya devam edin 0013 hatasını çözün. 


Netflix hatası 0013 nedir?

Netflix içeriğinin oynatılmasını başlattıktan birkaç saniye sonra gösterilen bir  hata kotlu mesajdır.

Yukarıda gördüğünüz resimdeki  belgeyi "Ok" Tamam deyip devam edebilir veya" More “Diğer” düğmesiyle okuyabiliriz.Ancak her iki seçenekte işe yaramıyacağını söylesem de, okuyup bilgi edinmenizi isterim.

Neden bu hata mesajını 0013 görüyorum?

Sorun şu! yüklediğimiz Netflix uygulaması sürümünün sistemimizle (ürün yazılımı) uyumlu olmaması, bu genellikle cihazla standart olarak gelen Netflix sürümüyle ilgili otomatik olarak güncellendiğinde veya varsayılan sürümü sildiğimizde gerçekleşmesidir. 
Veya;
Herhangi bir filmi açtınız o anda Netfliz yeni bir güncelleme var dediğinde güncellemeyi yüklemeniz. Cihazınızda böyle bir durumda iki farklı yazılım oluşmuş ve cihaz iki yazılım arasında sıkışmış kararsızlaşmasıdır. 

Uygulama : 

Kendi cihazımdaki Fabrikasyon Netfilix yazılımı: > Ayarlar > Uygulamalar > Netflix > Sürüm bilgisi'ni görebilirsiniz. Fabrika varsayılan sürümün resmini çekin.



Cihazınızdan veya PC!den Google Play'deki Netfilix yazılımı açın, güncelleme yaptığınızdaki sürüm bilgisini kontrol edin. 
Güncel Netflix Yazılım sürümü.

Netflix 0013 hatası nasıl düzeltilir?

Bu hatayı düzeltmek için, Android cihazımızın bulunduğu Netflix'in orijinal sürümüne geri dönmemiz veya eski bir sürümünü yüklememiz gerekir. Bunun için birkaç seçeneğimiz var:
Aygıtımıza varsayılan olarak yüklenmiş bir sürümümüz varsa, güncellemeden önce muhtemelen doğru şekilde çalıştıysa, orijinal sürümü sıfırlayabilir ve kurtarabiliriz. 

Bunu yapmak için, Ayarlar> Yedekle> Fabrika ayarlarına geri dön
Bu, cihazdaki tüm verileri siler ve cihazınızın varsayılan orijinal sürümü geri yükler.

Google Playden orjinal güncel sürümü güncelleyebilir veya yükleyebilirsiniz. 


Ancak cihazınızdaki yazılım sürüm ile uyuşmayacağından Netfilix çalışmayacaktır. 


Netflix'in otomatik olarak güncellenmesini nasıl önleyebilirim?

Netflix uygulamasına gidin, sağ üstte 3 nokta. ”Otomatik güncelleme“ İşaretleyin.
NOT: Uygulama Google Play için geçerlidir. 

Kaynak:  https://androidpctv.com/tutorial-fix-error-0013-using-netflix-on-android-devices/ 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.