Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Avast 2019 Free Antivirus siber güvenlik yazılımı Sizin kullanımınızı bekliyor!

Dünyanın en çok tercih edilen siber güvenlik yazılımı Avast sizleri de bekliyor! Yıllardır kullanıcıların evlerinde ve iş yerlerinde üc...

...
Dünyanın en çok tercih edilen siber güvenlik yazılımı Avast sizleri de bekliyor!
Yıllardır kullanıcıların evlerinde ve iş yerlerinde ücretsiz olarak kullanmakta olduğu bir virüs koruma yazılımı olan Avast Free Antivirus, sanal tehditlere karşı sürekli olarak güncel bir çözüm sunuyor.

İnternet kullanan, internete bağlı olmasa bile bir ağ içerisinde yer alan, herhangi bir ağa veya internete bağlı olmasa da harici depolama birimleri bağlanan her bilgisayarda virüs tehlikesi bulunmaktadır. Bu tehlikeler karşısında güvende olabilmek için geçerli bir antivirüs programı olarak önerebileceğimiz Avast Free Antivirus hem virüs tanımlama hem de virüs temizleme konusunda bir hayli başarılı. Avast Free Antivirus, içerisinde hem kendi virüs analiz motorunu hem de AVG virüs analiz motorunu barındırıyor. Bu sayede güvenlik seviyeniz yükseliyor.

Avast Free Antivirus, farklı elementlerin birleşmesiyle oluşuyor:



CyberCapture elementi, yazılımın bel kemiğini oluşturan virüs algılama sisteminin beyni olarak tanımlanabilir. Behviour Shield ise bilgisayarınızın şüpheli aktivitelere karşı sürekli izlenmesini sağlıyor. Avast Şifre Kasası hem şifrelerinizi kriptolanmış şekilde saklamanıza yardımcı oluyor hem de sizi internette gezinirken her seferinde şifre girme derdinden kurtarıyor. 

Avast Browser Cleanup ise tarayıcınızı temizleyerek sizi tarayıcınızın varsayılan arama motorunu ve giriş sayfasını değiştiren istenmeyen tarayıcı eklentilerinden kurtarıyor. 

Avast Wi-Fi Inspector ise kablosuz ağınızın güvenliğini sağlıyor. Smart Scan, tek bir taramayla güvenli olmayan şifrelerden zararlı eklentilere, güncellenmemiş yazılımlara; zararlı yazılımların sisteme giriş yapmasını sağlayan açıklara kadar birçok sorunu hızlı bir şekilde bularak düzeltmenize olanak sağlıyor. 

Yazılım Güncelleyici sayesinde bilgisayarınızda yüklü tüm programlar her daim güncel tutulur. Sisteminin derinliklerine sızabilen hatta başlangıca yerleşen çok etkili virüslerden kurtulmanın en basit yolu olan Kurtarma Diski de Avast Free Antivirus ile gelen araçlar arasında.

Avast 2019 ile Birlikte Gelen Yenilikler



Kimlik Avı Koruması

Kimlik avı hırsızlığı şüphesiz ki günümüzün en büyük sorunlarından bir tanesi ve gün geçtikçe kimlik avı yöntemleri arasına yenileri ekleniyor. Bu noktada kullanıcılarına ekstra bir güvenlik sunmak isteyen Avast, geliştirdiği kimlik avı koruması sayesinde kullanıcıların herhangi bir şekilde art niyetli kişiler tarafından hazırlanan kimlik avı sayfalarıyla karşı karşıya kalmalarına izin vermiyor. Ayrıca bir tarayıcı eklentisi gerektirmeyen özellik, otomatik olarak tarama yaparak güvenliğinizi garantiye almaktadır. Bu noktada herhangi bir şekilde sisteminizi de yavaşlatmayan kimlik avı koruması, size mükemmel bir web deneyimi sunmaktadır.

Hassas Veri Kalkanı

Hassas Veri Kalkanı, Premium Avast müşterilerini siber suçlulardan ve casuslardan ek bir güvenlik ağı ile koruyan gelişmiş bir özelliktir. Vergi dosyaları, sağlık kayıtları, seyahat belgeleri gibi kişisel ve hassas dosyaları otomatik olarak tanıyan bu özellik sayesinde, kullanıcılar isterlerse bu dosyalara ekstra koruma ve erişim seçenekleri ekleyebilirler. Bu sayede kötü amaçlı yazılımlar veya art niyetli kullanıcılar, dosyalarınızı herhangi bir şekilde görüntüleyemez veya değiştiremezler. Böylece tüm hassas verilerinizi güvenle saklayabilirsiniz ve istediğiniz zaman bu verilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Rahatsız Etme Modu

Avast'ın yeni rahatsız etme özelliği sayesinde; uygulamaları tam ekran olarak çalıştırdığınızda, arka planda görüntülenen Windows e-posta, sohbet ve tarayıcı bildirimlerine ek olarak üçüncü parti uygulamaların uyarıları da dahil olmak üzere tüm bildirimler susturulur. Ücretsiz olarak sunulan bu özellik sayesinde kullanıcılar oyun oynarken veya tam ekran başka bir işle uğraşıyorken, kendilerini rahatsız edebilecek veya dikkatlerini dağıtabilecek herhangi bir içerik ile karşı karşıya kalmazlar.


ÜCRETSİZ İNDİR


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.