Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wix web sitesi hakkında Aklınıza Gelebilecek Bazı Sorular

Wix web site oluşturucu 2018 yılı özel tekliflerinin bitmesine az kaldı.  Ocak 2018 tarihinden itibaren artık yeni fiatlar geçerli olaca...

...
Wix web site oluşturucu 2018 yılı özel tekliflerinin bitmesine az kaldı.  Ocak 2018 tarihinden itibaren artık yeni fiatlar geçerli olacak. Web site sahibi olmak isteyen kullanıcılar şimdiden kararlarını verebilmeli.

Wix kullanıcıları için aklınıza gelebilecek bazı sorulara açıklık getirdik işte o bilgiler;

Premium paket nedir?

Wix size mükemmel bir web sitesi oluşturabilmeniz için üst seviye hosting dahil her şeyi ücretsiz olarak sunar. Premium paketlerden birine yükselterek daha da fazla avantaj ve özellikten yararlanabilirsiniz.

Premium paketin avantajları nelerdir?

Premium plan değişik avantajlar içermektedir. Bunların önemlileri şunlardır:Kendi domaininizi bağlama seçeneği Kendi domaininiz (örn. www.MyStunningWebsite.com) işinize güvenilirlik ve profesyonellik kazandırır ve kitlenizin sizi bulmasını kolaylaştırır.



Wix Reklamlarını KaldırınÜcretsiz Wix siteleri sayfanın üst ve altında Wix'i tanıtan reklam sergiler. Sitenize başka hiç reklam koymaz. Çoğu Premium paketler bu reklamları kaldırmanızı sağlıyor. Ekstra bandwidth ve web alanı Çoğu Premium paketleri ekstra bandwidth ve web alanı içerir, böylece sitenizde daha yüksek çözünürlüklü grafik ve içerik bulundurabilirsiniz.

Yıllık Hesaplı Paket almanın avantajları nedir?

Yıllık paketler çok popüler çünkü çoğu kullanıcı en azından bir yıl boyunca bir web sitesine ihtiyaç duyuyor. Yıllık planlarımız %45'e varan tasarruflar da dahil olmak üzere ek avantajlar ve özellikler sunuyor. Yıllık eCommerce, Yıllık Unlimited ve Yıllık Combo paketlerinin hepsi ücretsiz bir domain kuponu içerir. Eğer yıllık anlaşmayla kaydolursanız, otomatik olarak yılda bir faturalandırılacaksınız. Eğer aylık anlaşmayla katılırsanız, sözleşme süresi bir ay olacaktır ve otomatik olarak ayda bir faturalandırılacaksınız. Bütün Premium paketler 14 günlük para iade garantisi içeriyor.

Reklam kuponları gerçek para mı?

Evet! Yıllık VIP, Yıllık eCommerce, Yıllık Unlimited veya Yıllık Combo paketlerine katıldığınızda, Wix size, Google Ads'de kullanmak üzere değerli reklam kuponları verir (sadece yeni reklam verenler için geçerlidir). Ayrıca bir yıl boyunca ücretsiz olarak istediğiniz domaine sahip olabilirsiniz. Reklam kuponlarının kullanım şartları için buraya tıklayın.

Wix siteme web hosting dahil mi?

Evet. Wix, web siteniz için %99.9'un üzerinde çalışma süresi ve kesintisiz servis de dahil olmak üzere tamamen güvenilir hosting hizmeti sunar. Premium paketiniz olsun olmasın, web hosting ücretsiz olarak dahildir. Premium pakete geçtiğinizde kendi hosting adınızı da Wix hesabınıza bağlayabilirsiniz.

“Kendi domainini bağlamak“ ne demek?

Ücretsiz bir Wix siteniz varsa, domaininiz şu formatta olacaktır: kullaniciadi.wix.com/siteadi. 


Herhangi bir Premium pakete katıldığınızda kendi domain adınızı 

(örn. www.etkileyicisitem.com) Wix hesabınıza bağlayabileceksiniz.

Domaininiz işletmenizi tanıtmak ve profesyonel bir online görünüm yaratmak için mükemmel bir fırsattır. Wix, aşağıdaki Premium planlar ile ücretsiz bir domain sunuyor: Yıllık VIP, Yıllık eCommerce, Yıllık Unlimited ve Yıllık Combo. Domaininizi bağlama talimatları için buraya tıklayın.

Nasıl kendi domainimi satın alabilirim?

Wix'le kendi domaininizi burada satın alabilirsiniz. 


Eğer farklı bir yerden domain aldıysanız Wix'e aktarabilirsiniz.

Mevcut domaininizi Wix sitenize bağlamak için Wix hesabınıza giriş yapın > önce üst bölümdeki Abonelikler seçeneğinin üzerine gelin ve Domainler'e tıklayın.

Kişiselleştirilmiş e-posta adresi alabilir miyim?

Evet. İşinizi ve markanızı profesyonel bir şekilde tanıtmak için markanızı yansıtan özel bir e-posta adresiyle iyi bir izlenim bırakın. Wix, G Suite by Google Cloud işbirliğiyle markanıza özel posta kutuları almanızı sağlar. Her posta kutusu, web sitenizin domainini içeren bir e-posta adresi, 25GB Gelen Kutusu, 5GB bulut depolama, Takvim, Google Dokümanlar & Slaytlarla gelir.

Premium paketimi bir Wix sitesinden diğerine değiştirebilir miyim?


Evet. Premium paketinizi başka bir Wix sitesine taşımak için Abonelikler > Premium Paketleri'ne gidin. Wix Sitesi'nin altında Aktar'a tıklayın ve Premium paketinizin aktarılmasını istediğiniz siteyi seçin. Domaininizi Wix sitenize tekrar bağlamayı unutmayın!

Premium paket üyeliğimi iptal edebilir miyim?


Evet. Eğer yıllık veya aylık Premium planınızı 14 gün içerisinde iptal ederseniz, sorgusuz sualsiz tam iade alırsınız. 14 gün içerisinde iptal etmek için ücret ödemezsiniz. Eğer 14 günden sonra iptal etmeyi seçerseniz, bir sonraki fatura döngüsünde ücretlendirilmezsiniz. İptal etmek için Sitelerim > Faturalama ve Ödeme'ye gidin. İptal etmek istediğiniz planda Yönet ve sonra İptal'e tıklayın.

Premium paketimi iptal edersem Wix siteme ne olur?


Premium paketinizi iptal ederseniz, Wix web siteniz ücretsiz haline geri dönecektir, böylece Wix reklamlarını ve Wix domainini de içerecektir (kullaniciadi.wixsite.com/siteadi). Hiçbir zaman web siteleri kaldırılmaz veya yıkılmaz, ve sitenizin kontrolü tamamen sizin elinizde olur.

Fatura bilgilerimi nerede görebilirim?


Fatura bilgilerinizi Wix hesabınıza giriş yaptıktan sonra üst çubukta Faturalama ve Ödeme'ye tıklayarak görebilirsiniz. Genel fatura bilgileri için buraya tıklayın.

Premium paketim için nasıl ödeme yapabilirim?

Kredi kartı veya ana banka kartı kullanarak bir Premium paket satın alabilirsiniz. Şu anda Wix şu kredi kartlarını kabul etmektedir: Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB ve Diners.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.