Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Disney ve Google stratejik ilişkilerini genişletiyor

Günümüzde insanlar, gördükleri ve ne zaman ve hangi ekranlarda göründükleri konusunda daha fazla kontrol sağlıyorlar. Taksilerle ve trenle...

...
Günümüzde insanlar, gördükleri ve ne zaman ve hangi ekranlarda göründükleri konusunda daha fazla kontrol sağlıyorlar. Taksilerle ve trenlerle ilgili sitcom'ları izliyor ve spor salonunda haber ve belgeseller yayınlıyorlar. Bunların hepsi çarpıcı yeni bir gerçekliğe katkıda bulunuyor: TV artık oturma odanızda bir köşeye sabit duran sabit bir kutu değil.

İnsanlar ayrıca her ekranda oturma odasındaki sevdikleri içeriği beklerler; bu da sadık bir hayran kitlesi ile kayıp bir kitle arasındaki fark olabilir. Reklamverenler, ekranlar arasında alakalı, kesintisiz ve ölçülebilir nitelikte kaliteli reklam deneyimleri sunmak ve medya şirketlerini ticari molaları yeniden canlandırmak için ilham vermek istiyor.

Bu yüzden bugün The Walt Disney Company ile yeni bir global stratejik ilişkiyi duyurmaktan heyecan duyuyoruz.


Disney ve Google, herkese, her yere kaliteli içerik ve bilgi getirme tutkusunu paylaşıyor. Bu yeni ilişki ile Disney, tüm küresel dijital videosunu ve görüntülü reklamlarını, temel reklam teknolojisi platformu olarak kullanacak olan Google Reklam Yöneticisi'ne taşıyacak.

Bu, Google’ın artık Disney’in, Disney, ABC, ESPN, Marvel, Pixar ve Star Wars’lar da dahil olmak üzere, eşzamanlı yayın akışı ve doğrudan tüketiciye yönelik içerik teklifleri de dahil olmak üzere çok sayıda kanalda benzersiz marka ve özellik koleksiyonu için reklam sunacağı anlamına geliyor. Disney, web'de, mobil uygulamalarda, bağlantılı TV'lerde ve canlı etkinliklerde akıcı bir şekilde video reklamları sunabilecektir.


Birlikte, yüksek kaliteli video içeriğinin büyüsünü insanların kalplerine, zihinlerine ve ekranlarına - her yerde - getirmek için cihazları, platformları ve oturma odalarını aşacak Disney için gelişmiş bir video deneyimi oluşturmayı planlıyor.
Kaynak: https://www.blog.google/products/admanager/disney-and-google-strategic-relationship/


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.