Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix Gizli Kategoriler Chrome eklentisi yayında!

Netflix’te gizli olan kategorileri açığa çıkaran Türk yapımı chrome eklentisi ile binlerce arşive ulaşmak mümkün. İşte görünmeyen kategoril...

...


Netflix’te gizli olan kategorileri açığa çıkaran Türk yapımı chrome eklentisi ile binlerce arşive ulaşmak mümkün. İşte görünmeyen kategorilerin listesini Türkçe olarak sunan eklentinin detayları..

Türkiye pazarına 2016 yılında giriş yapan Netflix’in gizli kategorileri sayesinde binlerce arşive ulaşmak mümkün. Bilindiği üzere Netflix web sitesinde ve uygulamasında bulunan kategorilerin kullanıcılara görünen kısmı oldukça kısıtlı. Daha fazla arşive ulaşmak için gizli kategori kodları mevcut. Ömer Doğan isimli web geliştiricisi bu gizli kategorileri derleyip ''Netflix Gizli Kategoriler'' adlı Chrome eklentisi olarak sunmuş. Eklenti chrome mağazasında ücretsiz olarak indirilebilir.

Eklentideki favorilere ekleme özelliğini kullanarak istediğiniz kategorileri favorileriniz arasına ekleyerek anasayfada görünmesini sağlayabilir ve hızlı arama seçenekleri ile panel üzerinden filtreleme yapabilirsiniz. Eklenti tarayıcınızda herhangi bir özel izne gerek duymadan ve sistem kaynaklarınızı kullanmadan çalışmaktadır. Tamamen Türkçe olarak yazılmış eklentinin Google Chrome mağazası adresi: 

https://chrome.google.com/webstore/detail/netflix-gizli-kategoriler/jnieeckgpigfaegdlpndmnkblboefefg

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.