Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni Windows 10 Insider Sürümü Yayınlandı

Microsoft’un yayınladığı yeni Windows 10 Insider sürümünde, Skype ve Görev Yöneticisi yenileniyor. Microsoft, Windows 10 için seri şekilde...

...
Microsoft’un yayınladığı yeni Windows 10 Insider sürümünde, Skype ve Görev Yöneticisi yenileniyor.

Microsoft, Windows 10 için seri şekilde güncelleme geliştirmeye ve yayınlamaya devam ediyor. Şirket, en son Insider 17704 sürümünü de yayınladı. Yeni sürümle birlikte bazı önemli uygulamalarda geliştirmeler yapılıyor.

Dosya gezgininin tarayıcı gibi çalışmasını sağlayan Sets özelliği bu sürümle birlikte geçici olarak kaldırıldı. Kullanıcıların kendi fontlarını kendi el yazılarıyla oluşturabileceği Font Maker uygulaması, Windows 10’a dahil edildi. Uygulamanın basit bir arayüzü aracılığıyla font oluşturmayı mümkün hale getirdiği görülüyor.

Windows 10’un sıkıntılı uygulamalarından olan Skype’ın da arayüzü güncellendi. Şu andaki sürümü bir hayli kullanışsız olan Skype, yeni güncellemeyle birlikte daha basit ve işlevsel bir hale getiriliyor.
Dikkat çeken en önemli değişiklik ise görev yöneticisinde. Bundan böyle uygulamaların kaynak kullanımlarının arasına güç tüketimi de eklenecek. Güç tüketimi watt değerinde değil, “Yüksek” veya “Çok düşük” şeklinde gösterilecek.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.