Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Web sitenizdeki makaleyi Tumblr micro blogunuza resim ekleyerek gönderme

Web sitenizdeki makaleyi Tumblr micro blogunuza göndermek istediğiniz pup - up açılır pencerede makale metni çıkıyor resim çıkmıyorsa! Bu ...

...
Web sitenizdeki makaleyi Tumblr micro blogunuza göndermek istediğiniz pup - up açılır pencerede makale metni çıkıyor resim çıkmıyorsa! Bu bilgileri takip ederek resimli makale yazınızı gönderebilirsiniz.
Her ne kadar WordPress web site kullanarak makalelerimi yetkilendirilmiş Jetpak'ın paylaşım uygulaması ile otomatik Tumblr micro bloguma göndersemde zaman zaman farklı yazıları manuel göndermek zorunda da  kalabiliyorum. 
Herhangi bir makaleyi sosyal paylaşım butonları ile Tumblr micro blog'a gönder seçeneğini seçip gönderdiğimde gönderim ekranında sadece metin çıkıyor, resim çıkmıyor. Bende gönderim penceresindeki makaleye resim eklemek istediğimden bakın nasıl bir yol izliyorum. Örnekli bir anlatım olması için makale başlığımızın ismi,"WordPress Tema Türkçeleştirme Resimli Anlatım" olsun. Başlık ismine tıklayıp makalenizi açın. Sosyal paylaşım butonu kullanarak Tumblr micro blogunuza makaleyi göndermeye çalışın. Göndermek istediniz makale bakınız ne şikilde karşınıza geliyor. Dikkat ederseniz metin var resim yok.
Tumblr, blog Resimsiz makale paylaşım görünümü
Şimdide makalemize basit bir hareketle resim ekleyeceğiz.Bir resim editörü kullanıyor olabilirsiniz. Makalenizdeki öne çıkan resim üzerine gelin ve maus sağ tık, resmi kopyala veya resim adresini kopyala, her ikisi de olabilir. Kopyalama işini yapın Tumblr için sosyal paylaşımı açın, Metin parağrafının başına tıklayın ve enter çekerek bir satır boşluk verin. Son olarak maus sağ tık yapıştır veya CTRL+V kısa yolu kullanarak resmin "Bir özet gir" ile "Büyük bir uğraş yazan paragraf arasına verilen satırda çıktığını göreceksiniz. Gönder butonu ile artık makalenizi gönderebilirsiniz.
Tumblr, blog Resimli makale paylaşım görünümü
Tumblr micro blogunuza resim ekleyerek gönderme video

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.