Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Play Degoo uygulaması ile 100 GB Ücretsiz Bulut Yedekleme alanı

Google Playden yine güzel bir uygulama Degoo : 100 GB ücretsiz ve güvenli bulut yedekleme! Degoo ile dosyalarınızı daima ücretsiz sakl...

...
Google Playden yine güzel bir uygulama Degoo: 100 GB ücretsiz ve güvenli bulut yedekleme! Degoo ile dosyalarınızı daima ücretsiz saklayın.
Neleri yedeklemek istediğinizi, örneğin fotoğraflarınızı veya belgelerinizi seçin ve Degoo'nun çevrimiçi bulut deposunda saklayın.
Gelişmiş kriptolama algoritmaları sayesinde, yedeklenen dosyalarınız bulutta güvenli şekilde tutulur ve daima korunur.
Güvenli: Tüm verileriniz buluta yüklemeden önce, askeriyede kullanılan kriptola kullanılarak şifreliyor.
Güvenilir saklama: İhtiyaç duyduğunuzda erişebilmenizi sağlamak amacıyla, her dosyanın çok sayıda kopyası saklıyor.
Otomatik: Yeni bir fotoğraf çektiğinizde veya dosya eklediğinizde tespit ediyor ve yedeklemenizi daima güncel tutuyoruz. Artık yedekleme konusunda rahat olabilirsiniz!
Daima çevrimiçi: Dilediğiniz zaman dosyalarınızı bulut depolama noktasından dünyadaki herhangi bir bilgisayara geri yükleyebilirsiniz.
100 GB'tan daha fazla alana ihtiyaç duyarsanız, ücretsiz hesabınızı ayda 2,99 $'dan başlayan düşük maliyetlerle premium hesaba yükseltebilirsiniz. Degoo'nun en güvenilir, kullanımı kolay ve en makul fiyatlı seçenek olduğuna ikna olduk! Aslında kendimize o kadar güveniyoruz ki, diğer seçenekleri de bir denemenizi istiyoruz, şeklinde Degoo geliştiricileri konuya açıklık getiriyorlar.
Hâlâ ne bekliyorsunuz? Geç olmadan ücretsiz bulut depolamasına sahip olun! Fotoğraflarınızı bir kopyası daima bulutta saklansın ve asla kaybolmasın!

Degoo 100 GB Ücretsiz Bulut Yedekleme alanına sahip olmak için buradaki linki açıp Geliştiricinin Degoo uygulamasını alabilirsiniz.
Hoşunuza gittiyse, uygulamaya 5 yıldız verin! demiyorum, ancak beğenin, paylaşın. Sizinde emek pastasında bir tuzunuz, şekeriniz olsun...
Not: Uygulamayı indirip kurduktan sonra yönetim hesabınızda bilgileri okuyarak daha fazla bulut alanı nasıl yapabilirsiniz okuyun. +Nesil SANLAV +murat gülban +Tuğçe Güney +akın saral +emine seremet 
Uygulamanın masa üstü sürümünü kurmak için, menü çubuğundaki yazılımı indirip kurabilirsiniz.
Özel Not: Degoo uygulamasını silmek istediğinizde:

Degoo hesabınız silinsin mi?

"Degoo hesabınızı silmeden önce, birkaç şeyin farkında olmanız gerekir.
Yedeklenen tüm dosyalarınız kaldırılacak. Bu, artık dosyalarınızı geri yükleyemediğiniz anlamına gelir.
Degoo her yüklü bilgisayarda kapanacak ve Degoo hesabınızla giriş yapamayacaksınız.
Degoo'yu kullanırken kazandığınız bonus yedeği kaldırılacak.
Herhangi bir ücretli yedekleme varsa iptal edilecektir."
"Sonuçları anladığınızdan ve Degoo hesabınızı silmeye devam etmek istediğinizden emin misiniz?"

Evet -Yok hayır
*** Uyarısını göreceksiniz. İyice düşünün ve gereğini yapın. Gerekli ise sözleşmedeki maddeleride okuyun.
Hesap silme linki hesaplarım sekmesini en altındadır. "https://degoo.com/me/settings"
Silme işleminden önce "Do you really want to delete your account? All your backup and settings will be forever lost. → "Hesabınızı gerçekten silmek istiyor musunuz? Tüm yedekleme ve ayarlarınız sonsuza dek kaybedilecek." uyarısını göreceksiniz. Silme işlemi bittiğinde neden sildiğiniz konusunda sizden bir geri bildirim isteyecek. Aslında bu işlemi silme gerçekleştirilmeden yapması gerekirdi. Neyse! Herkesin çalışma biçimi farklıdır..

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.