Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Inbox by Gmail Hesap Uygulaması Gelen Kutusunda Dil Çeviri Neden Yok?

Google’un, Inbox by Gmail hesap uygulamasını kullanıyor, yabancı şirket veya web sitelerden gelen global dilleri okumakta zorlanıyor, Goo...

...
Google’un, Inbox by Gmail hesap uygulamasını kullanıyor, yabancı şirket veya web sitelerden gelen global dilleri okumakta zorlanıyor, Google’un dil çeviri translate çevirmeni eksikliğinden şikayetçi iseniz? Düşüncelerinizi ifade etmek için okuyun.
Google’un Inbox by Gmail uygulamasını Türkiye genelinde kullanarak Ahmet, Mehmet, Ayşe ve türkçe dil kullanan web siteleri için kullanıyor olabilirsiniz. Ancak! Google’un Inbox by Gmail ve Google Gmail, posta kutusu hesabını kullandığınızda konuyu daha ciddi boyuta taşımanız gerekir.
Neden?
Google Gmail masa üstü uygulamasını kullanırken gelen yabancı dildeki yazılı mesajı açtığınızda gmail mail ayarlarından dil çeviriyi daha önceden yapılandırdıysanız, gelen iletiyi açtığınızda iletinin otomatik kendi seçtiğiniz dile çevrilmiş olduğunu göreceksiniz.
Ancak yukarıda anlatılan durumun, Google Inbox by Gmail Hesap Uygulamasını kullanırken, yukarıdaki işlemin tam tersine iletinin kendi ülke dilinize çevrilmediğini göreceksiniz. Bitmedi diğer bir olumsuzlukta;
İster Google Gmail, isterseniz Google Inbox by Gmail kullanın android mobil kullanımda her iki uygulama hesabında da dil çevirinin çalışmadığıdır.
Siz mail uygulamasındaki dil çevirinin çalışmadığının farkında mısınız? Yoksa aman bana ne ya diyenler grubundamı yer alıyorsunuz? Yoksa insanların daha iyiye laik olduğunu düşünüp elinizden gelen yardımı yapmaya hazır olan iyimser kişilerden misiniz? Benim fikrimi merak edenler için iyilik ve yardımseverler tarafında olduğumu söyleyebilirim. İşte bu yazıyı yazarak sanırım düşüncelerimi onaylıyorum.
Bu olumsuz durumdan biran önce kurtulmak için ne yapmalı?

Öncelik ile ben Google yardım forumunda bu durumu açıklayan bir yazı yazdım. 

Sizde iyiliksever yardım sevenlerden iseniz bu yazıya buradan giriş yapın ve yorum yazarak destek çıkabilirsiniz. İster yabancı dil bilin isterse bilmeyin. Diliniz algılanacaktır. Bunu yaparak insanlığa yardımcı olmuş olursunuz. Dolayısı ile kendinize de yardımcı olmuş oluyorsunuz. 
Google Inbox by Gmail kullanırken geri bildirimde bulunun:
Ne kadar çok geri bildirimde bulunulursa sorunlu alan veya eksiklik çok çabuk giderileceğine inanabilirsiniz. Birçok uygulama eksiklikleri bu geri bildirim ile düzeltilmektedir.
Geri bildirim ile ilgili adımlar:
Google Inbox by Gmail hesabınızı açın, sırası ile →Dikey çubuğu aşağıya kaydır→ Yardım ve Geri bildirim → Geri bildirim gönder →Sorunuzu anlatın ve paylaşın mesaj alanına şunu yazarak bilgi gönderin:
Google Inbox by Gmail posta hesabımızda dil çeviri  uygulamasının kurulup çalıştırılmasını acilen istiyoruz. Teşekkür ederim.
Google Inbox by Gmail kullanı hakkındaki düşünce ve görüşlerinizi sizde belirterek makaleye katgı sağlayıp, ayrıca yazıyı paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.