Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Notepad Kod Düzenleme Metin Editörünün Yeni sürümü

Web sitelerinde kullanılan eklenti , ads , adsense reklam kodu ve muhtelif tema kodlarını düzenlemek için bir söz dizimi içinde değişikl...

...

Web sitelerinde kullanılan eklenti, ads, adsense reklam kodu ve muhtelif tema kodlarını düzenlemek için bir söz dizimi içinde değişiklik yapılmasına klavuzluk eden  Metin Editörü Notepad’in yeni sürümünü ücretsiz indirip kullanabilirsiniz. 

Notepad Metin Editörü ile, kodlarınızı düzenleyin, yarın bir gün lazım olacağı düşüncesi ile bilgisayarınızda yedeklerini tutun. Yazılımın bünyesinde barındırdığı birçok özellik ve seçenekler kullandığınız kodların düzgün çalışmasına olanak sağlıyor. Web sitenizde kullanmış olduğunuz birçok özel kodları bozulmadan düzenleyip dizin halinde size sunan Notepad++ metin editörünü kullanmanızı tavsiye ederim.

Notepad++ programı her site yöneticisinin elinde olması gereken gelişmiş bir metin editörüdür. Birçok programlama dillerini destekler ve ücretsizdir.


Notepad++ programını bilgisayarınıza daha önce yükledi iseniz son versiyonunu kullanmak için, pencereler isminin yanındaki (?) soru işaretine tıklayıp son sürümü güncelleyin seçeneği ile mevcut sürümü güncelleyin.

Notepad++ ücretsiz, kaynak kod editörünü Türkçe kullanabildiğiniz gibi birçok dil desteği de mevcuttur.Microsoft Windows ortamında çalışan, GPL Lisans kullanımı ile yönetilir.


Notepad V7.5.4 Metin Editörü programını, 32-bit x86 veya, 64-bit x64 seçiminize bağlı olarak aşağıdaki linki tarayıcıda açıp ücretsiz indirin.

https://notepad-plus-plus.org/download/v7.5.4.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.