Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Telefonunuzu Yüksek Performansla Kullanmanızı Sağlayacak Uygulamayı İndirmeye Sundu!

Google, telefondaki gereksiz dosyaları temizleyip cihazı güncel tutan dosya yönetim uygulaması Files Go 'nun final sürümünü  Google  P...

...
Google, telefondaki gereksiz dosyaları temizleyip cihazı güncel tutan dosya yönetim uygulaması Files Go'nun final sürümünü Google Play Store'da yayınladı.

Google, hemen hemen her türlü akıllı telefon aracına sahip olmasına karşın birkaç hafta öncesine kadar Android kullanıcılarına özel bir dosya yönetim uygulaması sunmamıştı. Şirket, bu eksikliği Files Go’nun betasını yayınlayarak gidereceğini açıklamıştı.



Files Go, kısa süren beta sürecinin ardından nihayet kararlı sürümü ile Play Store üzerinden tüm Android kullanıcılarına sunuldu. Artık Google’ın resmi dosya yönetim uygulaması ile dosyalarını yönetebilir, gereksiz dosyalardan kurtulabilirsiniz.

Files Go kesinlikle daha önce duymadığınız bir hizmet vermiyor. Yalnızca bu hizmetleri daha hızlı, kararlı ve basit bir şekilde gerçekleştiriyor. Files Go ile cihazınızı hızlandırabilir, dosyalarınızı kolaylıkla paylaşabilirsiniz.

Akıllı telefonunuzu daha temiz tutmak ve bu işlemleri gerçekleştirirken pek çok reklamla ya da performans kayıplarıyla uğraşmak istemiyorsanız buraya tıklayarak Files Go’yu akıllı telefonunuza indirebilirsiniz.



Kaynak:https://www.phonearena.com/news/Googles-Files-Go-officially-out_id100425

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.