Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WordPress Sitenden İzleyenlerinize Yeni Sosyal Simgeler Widget'i ile bağlanın

Wordpess sosyal ağda fanlar ve takipçilerle bağlantı kurmanızı sağlayan Sosyal Simgeler Widget'inin tanıtımını yaptı. 40'dan ...

...


Wordpess sosyal ağda fanlar ve takipçilerle bağlantı kurmanızı sağlayan Sosyal Simgeler Widget'inin tanıtımını yaptı. 40'dan fazla sosyal ağda fanlar ve takipçilerle bağlantı kurmanızı sağlayan yeni Sosyal Simgeler Widget'ini Wordpress blog veya kendinden barındırmalı sitenizde artık kullanabileceksiniz. WordPress’in yeni Sosyal Simgeler Widget'i 40'tan fazla popüler sosyal platformu destekliyor.

SoundCloud veya iTunes aracılığıyla müzik veya podcast'leri vurgulayın veya Meetup veya Yelp yoluyla topluluğa bağlanın.

Yeni widget, daha küçük bir esneklik, üç küçük simge boyutu arasında seçim yapmanıza olanak tanıyor, Küçük, Orta ve Büyük. Web sitenizde en iyi görünenini seçin! Sosyal simgelerinizi yeniden sıralamak için Özelleştiricinizdeki bağlantıları sürükleyip bırakabilirsiniz.




Yeni Sosyal simgeleriniz için, Wordpress web sitenizi seçin → Özelleştirme, “Customize”

Pencere Öğeleri bölümüne gidip şimdi etkinleştirin . Kendi kendini barındıran WordPress kullanıcıları için bu yeni widget yakında Jetpack'ta sunulacak.

Eski Sosyal Medya Simgeleri Widget'i kullandıysanız, asla çekinmeyin widget'inız asla kaybolmaz. İsterseniz kullanmaya devam edebilirsiniz ancak daha fazla esneklik ve daha fazla seçenek için yeni widget'e de geçebilirsiniz.

yeni widget kullanım rehberi için aşağıdaki videoya bir göz atın.




Widgeti Kurma:

Wordpress web sitenizi özelleştirmek için buradan giriş yapın ve bir site seçin.

Bir bileşen ekle seçeneği ile açılan pencerede Social aratın.


Sosyal Simgeler Widget bulun ve tıklayın ekleyin.

Sosyal simgelerinizin üzerinde görüntülemek için bir Başlık ekleyin veya varsayılan başlık olan "Bizi takip edin" seçeneğini saklayın.

Sosyal simgeleriniz için bir boyut seçin: Küçük, Orta veya Büyük.

İlk sosyal ağ profilinize tam bir bağlantı (URL) ekleyin.

Daha fazla sosyal simge eklemek isterseniz, Bir simge ekle'yi tıklayın ve sonraki sosyal ağ profil URL'nizi ekleyin. Sosyal profillerinizi eklemeyi bitirdikten sonra Kaydet ve Yayınla'yı tıklayın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.