Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni Google Sites - Footer Alt Bilgi Oluştur

Resmi büyük izle Yeni Google Sites web site tasarımına devam ediyoruz ve web site alt bilgi Footer satırına site ismi ve telif bilgisini...

...
Resmi büyük izle

Yeni Google Sites web site tasarımına devam ediyoruz ve web site alt bilgi Footer satırına site ismi ve telif bilgisini kod kullanmadan nasıl düzenliyoruz inceleyelim.

Yeni Google Sites, web site tasarım düzenleme aşamasında HTML ve CSS kodları kullanmak için maalesef izin vermiyor. Bu hassasiyeti yok sayıp kızmak yerine ne yapmamız gerektiğini aşağı adım adım takip ederek web sitenizde uygulayabilirsiniz.

Ayrıca; Yeni Google Sites, Ana Sayfa tasarımı, Ekle araçları, Gezinme menüsü, Menü ayarları, Sayfalar ve web sitenin yayınlanma aşamalarını YouTube video ile izleyebilir.

Google sites ile web sitenizi oluşturmak için yapılması gereken başlangıç aşamalarını Google Sites Kategorisinden takip edebilir, Google Sites’i merak edenler ise, Adnan Güney Google Sites bu bağlantıyı açarak meraklarını giderebilir. 


Hiç çekinmeden sizde farklı uygulamaları seçerek denemeler yapıp, silebilirsiniz.

Yeni Google Sites Footer Alt Bilgi Oluşturma:

1. Yeni Google Sites web sitenize giriş yapın. “Yeni kullanıcılar için giriş linki”

2. Daha önce Google Sites kullandı iseniz, Google Drive sürücünüz ile açabilirsiniz. Google Drive → Yeni → Diğer → Google Sites, yolunu takip edin.

3. Ana Sayfada iken dikey çubuğu aşağıya kaydırın.

4. Sağ üst kısımda Ekle → Metin kutusu, dokunun. Metin penceresi açılacaktır.

Resmi büyük izle
5. Aşağıda verilen metin bilgilerinde kendi isminizi değiştirin.

Copyright © 2016 Tasarım Adnan Güney 


Uygulamayı görmek için bağlantıyı açın."

6. Yukarıdaki satırı pencereye yapıştırın. Biçimleme kısmından, normal, başlık veya diğer beğendiğiniz metni seçerek uygulayın. Yazıyı ortalamayı unutmayın.

7. Sol tarafta “Bölüm arka planı” metini açın ve istediğiniz bir renk veya resmi seçin.Yapmanız gereken son işlem Yayınla butonuna tıklayarak web sitenizde yaptığınız değişikleri gösterin.

Düzenlemesini yaptığımız Yeni Google Sites, bilgisayarınız, Google Drive yazılımında depolanmaktadır. İlgili konunun devamını okumak için takipte kalın. Bir sonraki Yeni Google Sites yapılandırmasında buluşmak üzere..

Detaylı bilgi için YouTube video izleyin

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.