Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Webmaster Anahtar Kelimler Artık Emekli

Google Webmasters Tools Arama Konsolu Anahtar Kelimeler “ Content Keywords ” artık emekli oldu. Google, 29 Kasım 2016 salı, tarihinde Web...

...

Google Webmasters Tools Arama Konsolu Anahtar Kelimeler “Content Keywords” artık emekli oldu.

Google, 29 Kasım 2016 salı, tarihinde Web Yönetici Araçları resmi blog yazısında, “Google Webmaster Central Blog” İçerik Anahtar Kelimeler sekmesinin artık zamanın dolduğunu ve çağın gerisinde kaldığını düşünüp, emeklilik kararını imzalamış.

Google Web Yönetici Araçları Arama konsolunda bundan sonra Anahtar Kelimeleri göremeyeceksiniz.

Web Yönetici Araçları Arama konsolunda, Anahtar Kelimelerin yerine, 10 Ocak 2014 yılında görünümü değiştirilen Google gibi getir araçlarını kullanmanızı öneririm.

Web sitenizdeki yazıları Google gibi getir aracı ile dizinine göndermenin ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isterim. Büyük İzle


Arama ile ilgili bilgi edinmek istediğinizde ilgili adımları takip ederek, Web yönetici araçları → Google Search Console → Arama trafiği → Arama Analizi Raporu “Search Analytics Report”, Tıklamalar, Gösterimler, Konum ve Filtre ile tüm sonuçları takip edebilirsiniz.

Google Web Yönetici Araçları Arama konsolu Arama Analiz Raporu hakkında daha fazla bilgileri ilgili bağlantıyı takip ederek ayrıca okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.