Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Plus Sosyal Paylaşım Platformunda Sayfaları Bulma

Google Plus Sayfalar , web sayfasını arayıp bulamıyor musun? Google Plus sosyal paylaşım platformu ile oluşturulmuş Sayfaları nasıl bulab...

...
Google Plus Sayfalar, web sayfasını arayıp bulamıyor musun? Google Plus sosyal paylaşım platformu ile oluşturulmuş Sayfaları nasıl bulabilirsiniz okumaya devam edin. Google Plus Sayfalar ismi gelişen teknoloji ile birlikte farklı bir isim altında gruplandırıldı. Google Plus da Marka sayfaları ismi altında gruplanan bölüm ise yeni görünüm ile değiştirildiğinden Google+ sayfa kullanıcıları web siteleri için açmış oldukları sayfaları bulamayacak konuma geldi.

Dünya genelinde, Teknolojinin gelişimi hızla değiştiği için web siteleri için oluşturulan eski uygulama araçların yerleri ve görüntüleri de doğal olarak değişti. 

Google Plus sosyal paylaşım platformunda web siteniz için hazırladığınız Sayfaları nasıl bulacaksınız aşağıda adım adım takip ederek ulaşabileceksiniz.

Google Plus Sayfaları “Marka Sayfaları” Bulmak İçin;

1. Google My Business web sayfasına buradan giriş yapın. 

2. Sayfalar isminin “Marka Sayfalar” değiştirildiğini hatırlatmak isterim.
Yukarıda okuduğunuz makale hoşunuza gitti mi? Sizde insanlara yardımcı olmak için yazıya Kaynak belirterek yayınlayabilir, paylaşabilir, Google Plus hakkında yazılanları Rss veya Google Plus ile izleyemeye alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.