Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni God Of War oyunu duyuruldu

Bu sabah itibariyle E3 fuarında Sony müthiş bir orkestrayla birlikte yeni bir god of war oyunu duyurdu. Yeni oyunumuz bu sefer yunan yer...

...

Bu sabah itibariyle E3 fuarında Sony müthiş bir orkestrayla birlikte yeni bir god of war oyunu duyurdu. Yeni oyunumuz bu sefer yunan yerine nordic mitolojisinde geçiyor. Oyuna özel bir isim verilmemiş. Direk God of war olarak geçiyor. 

Burdan yeni bir başlangıç yapıldığı fikri geliyor aklımıza, çünkü oyundaki karakterimiz ne kadar kratosa benzese de onun eski kratos mu yoksa yeni bir karakter mi olduğu belirtilmedi. 

Karakterin ismi de henüz açıklanmamış olması akıllarda baya soru bırakıyor. Karakterimiz kratos olsa bile hikaye nordic mitolojisine nasıl bağlanacak henüz bilmiyoruz. Konuyu fazla uzatmasan sizi oynanış videosuyla baş başa bırakalım.


Hakan KÖRPE
AdnanGuney.Com, NetworkDizayn.com, Web site Editörü Hakan Körpe; 

Selamlar, konsol ve bilgisayar oyunlarındaki gelişmeler, incelemeler, ülkemizde oyun sektörünün gelişimi ve benzeri konularda yazılar yazmaktayım. Sizde Hakan bey gibi, Misafir yazar olarak yazılarınızı yazıp gönderebilirsiniz. yazılarınız gözden geçirildikten sonra yayınlanacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.