Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wix Web Sitesinde Yazı Bağlantı Linkini Google Gibi Getirme

Wix sitesi ile oluşturduğunuz Web site yazı linklerinin, Web yönetici araçlarında Google gibi getir işlemi nasıl yapılır? Ücretsiz kulla...

...

Wix sitesi ile oluşturduğunuz Web site yazı linklerinin, Web yönetici araçlarında Google gibi getir işlemi nasıl yapılır? Ücretsiz kullanım özelliği ile karşımıza çıkan Wix sitesinde oluşturmuş olduğunuz site yazılarınızın Google arama sonuçlarında görülür olabilmesi için Web yönetici araçlarında bulunan, Google gibi getir servisini kullanmanız gerekmektedir. Web site yazılarınıza bağlantı veren linkler Wix site kullanımında biraz farklılık göstermektedir.

Buradan Wix yazı bağlantı linkini inceleyebilirsiniz.

Yazı linklerinizi, Google gibi getirebilmeniz için yazı link kalıbının belirli bir kısmı alınarak kullanılır. Wix sitenizdeki yazılarınıza bağlantı veren linkleri kullanarak nasıl Google gibi getirebileceğinizi aşağıda adım adım takip ederek uygulama yapabilirsiniz.

Wix Sitenizdeki Yazı Link’ini Google Gibi Getir Açıklamaları :

1. Google, Web Yönetici Araçlarına giriş yapın.

2. Sırası ile, TaramaGoogle gibi Getir, ismine tıklayarak, getirme penceresini açın.

3. Wix sitenizde getirmeyi düşündüğünüz makalenize tıklayarak tarayıcı penceresinde görülecek şekilde makale linkinizi açın. Anlatıma, örnek teşkil etmesi için herhangi bir yazı linkini aşağıda veriyorum.

Wix Web Site Linkimiz : http://adnanguney.wix.com/adnanguney

Makale metin ismi : Wix Sitenizi Nasıl Silersiniz

Tarayıcımızdaki Makale Linkimiz :

http://adnanguney.wix.com/adnanguney#!Wix-Sitenizi-Nasıl-Silersiniz/tsed0/570550de0cf2ecf50ee63a4f

Yukarıdaki link yapısına dikkat ederseniz, blogger veya wordpress link yapısına benzemediğini görebilirsiniz. Aşağıda verilen yazı link yapısını açıklayan resim penceresini inceleyerek ne yapılmasını gerektiğini okumaya devam edin.


Wix Google Gibi Getirme Penceresi

4. Tarayıcımızdaki makale linkimizin “yukarıda örneği verilenmavi ile renklendirilmiş olan kısmına kadar seçin ve Google gibi getir penceresine yapıştırarak “Getir” butonu ile gönderin.


Yazınızın tarayıcı link görünümü

Wix Ücretsiz Web site oluşturma hakkındaki tüm bilgileri bağlantıya tıklayarak okuyabilir, Wix hakkında yazılan diğer yazıları takip edebilir, diğer tüm yazılardan heberdar olmak için makale bültenime Abone olabilir veya Google Plus Sayfa ve profilimi takibe alabilirsiniz. Wix sitesi ve diğer makaleler için takipte ve güncel kalın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.