Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive Dokümanlar ile Sesli Yazma Özelliği Başladı

Google Drive Dokümanları kullanarak sesli yazma özelliğini 20.Eylül 2015 tarihinde başlatmıştı. Yeni eklenen sesli komut ile yazma özell...

...

Google Drive Dokümanları kullanarak sesli yazma özelliğini 20.Eylül 2015 tarihinde başlatmıştı. Yeni eklenen sesli komut ile yazma özelliği ise bugünden itibaren başlatıldı.7 Mart 2016 tarihinde, Google App, geliştiricilerinin çalışmalarınını tamamlama sonrasında tamamen birçok araçları Google Drive Dokümanlarda, klavye kullanmadan kullanabileceksiniz. Aklınıza şöyle bir soru gelebilir. Dokümanları Türkçe olarak kullanabilecek miyim? Evet Google Drive doküman aracını kullanırken Türkçe kullanabilirsiniz.

Google Drive Dokümanları kullanarak sesli yazma özelliğinin nasıl kullanılır?

Google App geliştiricileri tarafından birçok aşamaları tamamlanan sesli yazma özelliğini ayrıca blog editörü gibi düşünerek yazılarınızı yazmak içinde kullanabilirsiniz.
Google Drive Dokümanlar sesli yazma özelliği

Ayrıca konu ile ilgili detaylı makaleler :

Blogger Blog Yazı Editörü kullanımı

Google Drive Dökümanları Blog Editörü Olarak Kullanmak

Google Drive Dökümanlarla Neler Yapabilirsiniz

Daha fazla detayların açıklanacağı sonraki makalemizi okumadan önce Metninize noktalama işareti eklemek için şu ifadeleri kullanabilirsiniz. (7 Mart 2016 tarihinden sonra)

Noktalama işareti ekleme :

  • Period (Nokta)
  • Comma (Virgül)
  • Exclamation point (Ünlem işareti)
  • Question mark (Soru işareti)
  • New line (Yeni satır)
  • New paragraph (Yeni paragraf)
Not: Noktalama işaretleri özelliği Almanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca ve Rusçada kullanılabilmektedir.

NOT: Tüm bu özellikleri bilgisayarınızda Chrome tarayıcı çalışırken kullanabileceğinizi hatırlatmak isterim. Google’un bizlere sunduğu ücretsiz birçok uygulamayı kullanmaya devam edin ve yaşamın tadını çıkarın.

Son yapılan yenilikler için tam videoyu izleyin 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.