Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft, Windows Redstone için start verdi

Microsoft, Windows 10'un bir sonraki büyük güncellemesi Redstone için çalışmalara başladı! Bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesi &...

...
Microsoft, Windows 10'un bir sonraki büyük güncellemesi Redstone için çalışmalara başladı! Bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesi "Redstone" hakkında bu yılın başlarında bazı duyumlar almıştık. Kaynaklara göre Redstone şimdi erken bir gelişime girmiş görünüyor. Redstone hakkında çok şey bilmesek de, Nisan ayında yapılacak bir güncelleme için planlama aşamasına girildiği öğrenmiştik.

Güncelleme Windows 10 işletim sistemini tam olarak yenilemeyecek ama yeni özellikler ve işlevler getirecek. WinBeta'ya göre bu hafta itibariyle programcılar fikirlerini kağıda dökmeye başladı ve aynı zamanda kodlama aşamasına geçildi.

Güncellemenin 2016 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Doğal olarak, Windows Insider üyeleri, hazır olduğunda Redstone güncellemesi deneyimini yaşayan ilk kişiler olacak. Kullanıcılar ise sonraki aşamada Windows'un önceki güncellemeleri gibi Redstone'u standart güncelleme işlemiyle sistemlerine yükleyebilecekler.
Kaynak : Chip

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.