Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger BlogId-PostId- Imageurl-Headline Veri Hatalarını Düzelt

Blogger , Blogspot Subdomain web sitenizi Yapılandırılmış Veri Test Aracı ile kontrol ettiğinizde Blog Id, Post Id, Image url, Headline, ...

...
Blogger, Blogspot Subdomain web sitenizi Yapılandırılmış Veri Test Aracı ile kontrol ettiğinizde Blog Id, Post Id, Image url, Headline, veri hataları alıyorsanız, hatalı verileri nasıl düzelteceğinizi takip ederek düzelttin. Blog, Ana sayfa linkinizi kullanarak Yapılandırılmış Veri Test Aracı ile kontrol ettiğinizde Blog Id, Post Id, Image url, Headline, Veri hataları ile karşılaşabilirsiniz. Öncelikle; Google Arama Sonuçlarında web sitenizin nasıl görüldüğünü anlamanız için aşağıda verilen bağlantı linkinden kontrol edin.

Yapılandırılmış Veri Test Aracı

Yapılandırılmış Veri Test Aracı sonuçlarında çıkan hatalı iletileri nasıl düzelteceğiniz ile ilgili ayrıntılı yazıları takip ederek adım adım düzeltmeye çalışın. Uyarı ; Öncelikle Web sitenizin yedeğini alın. 
Web sitenizin yedeğinin nasıl alınacağını, Blogunuzu iki şekilde yedekleyeceğinizi biliyor musunuz?
Yapılandırılmış Veri Test Aracı

Yukarıda verilen bağlantı linklerinde yapılan açıklamaları tam olarak uyguladığınızda Web sitenizde hiçbir hatanın kalmadığını göreceksiniz. Uygulama sonucu veri hatalarının giderildiği resimli görseli inceleyin.
İlgili konular hakkında sorularınızı yorum penceresinde açıklamalı belirterek yardım alabilirsiniz. Ayrıca, Webmasters Veri İşaretleyici Kullanımı Sesli Videolu Anlatım olarak hazırladığım video ve makaleyi de inceleyerek Google Arama Sonuçlarında daha verimli bir web sitenizin olmasını düşünebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.