Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Samsun Musıki Cemiyeti 30’uncu Vuslat Konser Serisi

Samsun Musıki Cemiyeti , Şef Mücella PAYASLI idaresinde 30. Vuslat konserini 03 Mayıs 2015 tarihinde Canik Kültür Merkezi - Canik/Samsun’d...

...
Samsun Musıki Cemiyeti
Samsun Musıki Cemiyeti, Şef Mücella PAYASLI idaresinde 30. Vuslat konserini 03 Mayıs 2015 tarihinde Canik Kültür Merkezi - Canik/Samsun’da saygıder Samsun Halkımıza sundu. 1928 yılında faaliyetlerine başlayan, Samsun Musıki Cemiyeti, ilimizde musıki alanında faaliyet gösteren bir çok resmi oluşumun günümüze taşıdığı ve bu toplulukların devamı niteliğindeki yegane kurumdur. 20 dev eserin okunduğu son bölümde koro üyeleri cebinden çıkardıkları Türk bayrağı ile Türk Sanat Müziğine olan sevgilerini bir kez daha dile getirerek büyük alkışlar eşliğinde konseri bitirdi.

Samsun Musıki Cemiyeti, 03 Mayıs 2015 tarih, Canik Kültür Merkezinde verilen konser ile ilgili DVD videos'u en kısa zamanda yayınlanacaktır.

Blog ana sayfamız da yer alan Google Plus, kırmızı renkli G+ işaretine tıklayarak beğeninizi belirtebilir, izleme kısımından ve abonelik penceresinden abone olabilirsiniz.

Google Plus hesabınız yok mu? Mevcut msn (hotmail) hesap bilgileriniz veya yeni bir Google hesabı açarak Dünya ile buluşabilirsiniz. Aşağıda verilen bağlantı linkini tıklayarak Google Plus’a katılarak birçok ürün ve araçlardan ücretsiz yararlanın.

⇒ Google Plus’a katılım hesabı nasıl açılır ? Bağlantıya tıklayarak inceleyin.

Samsun Musıki Cemiyet Yönetimi Başkan
              Dr. Şenay SÖNMEZ
Aşağıda belirtilen iletişim bilgilerinden bizimle irtibat kurabilir, saz grup ve koromuz da siz de yerinizi alabilirsiniz.
Google Gmail İletişim e-mail : samsunmusikicemiyeti55@gmail.com

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.