Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

İnternetsiz Blog’suz Geçen 9 Günlük Özlem

Yaz aylarının tadını çıkarmak için, 17.06.2015 Tarihinde, Yazlığa geçiş yapma durumumdan dolayı 9 gün internet'siz, blog’suz yazı yazm...

...
Yaz aylarının tadını çıkarmak için, 17.06.2015 Tarihinde, Yazlığa geçiş yapma durumumdan dolayı 9 gün internet'siz, blog’suz yazı yazmadan yorumları cevaplamadan özlem dolu 9 gün geçirdim. Bu süre içinde sorularını cevaplayamadığım arkadaş ve dostlarımdan çok özür dilerim. Maalesef her nerede olunursa olsun, insanlar alıştıkları uğraşlardan bir süreliğine dahi uzak kalması yaşadığı evrende büyük bir boşluk oluşturuyor. Bu boşluğu daha da zorlaştıran etkenlerden biri de maalesef internet'in olmaması. İnternet ve blog’larımızı kullanırken bu değerleri pek anlamıyoruz. Ancak bu araçlar elimizde olmadığında kendimizi büyük bir boşluğa düşmüş gibi hissedebiliyoruz. 

Mutlaka sizlerde bu konuları yaşamışsınızdır. Neyse ki internet'imi kışlık evden yazlık eve nakil ettirerek ve şu anda sizlere bu yazıyı yazarak özlemimi gidermeye çalışıyorum. Yazlıkta yaklaşık 4 ay kalacağım için internet'imin de yanımda olması aynı veri hızı ile çalışması en büyük avantajlarımdan biri oldu. En çok çekindiğim konulardan biri de internet'in nakledilmesi süresinde geçen zaman boşluğuydu. 

İnternet'i kışlıktan yazlığa nasıl naklettim, nakil sırasında neler yapmam gerekliydi gibi basit ama bilinmeyen hatta kulaktan dolma birçok anlatımların kafa karıştırmaması için bir sonraki yazım da bu konuyu anlatacağım.

5 dakika da onay aldığım ancak, internet'in çalışır duruma gelmesi için geçen 4 günlük işkence sürecinin ne olduğunu bir sonraki yazımdan takip ederek sizlerde yaşayabileceğiniz böyle bir yaşantı için önceden bilgi sahibi olabileceksiniz. Yeni yazılarda buluşmak özlem gidermek için mutlu günler dilerim.
Guney59 Paylaşım

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.