Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

AddToAny Facebook Like-Beğen Butonu Nasıl Eklenir

AddToAny sosyal paylaşım platform’unun, Blogger paylaşım gadget eklentisini blog’unuza eklediğinizde, eklediğiniz kodlar içinde mevcut o...

...
AddToAny sosyal paylaşım platform’unun, Blogger paylaşım gadget eklentisini blog’unuza eklediğinizde, eklediğiniz kodlar içinde mevcut olmayan Facebook Like-Beğen buton aracını gadget kodlarınıza kısa sürede ekleyebilirsiniz. AddToAny sosyal paylaşım buton eklentinize dahil edeceğiniz Facebook Like-Beğen buton kodlarının nasıl ekleneceğini aşağıda adım adım takip ederek blog’unuzda kullanmaya başlayabilirsiniz.

Önceki yazımızda behsettiğim, AddToAny artı paylaşım butonu nasıl düzenlenir ile ilgili yapılan açıklamaları okuyarak blog’unuz da sadece + paylaşım düğmesinin görülmesini veya Blogger’un varsayılan paylaşım butonları ile birlikte AddToAny sosyal paylaşım artı (+) açılır butonlarını ile birlikte kullanmayıda düşünebilirsiniz. 


Alternatif olarak, Blogger, yerleşim kumanda panelinde Kayıtlar gadget’inin içinde bulunan varsayılan paylaşım butonlarının bulundu kısımdaki işaret tik’ini kaldırdığınızda blog ana sayfanızda sadece AddToAny sosyal paylaşım artı (+) icon’u görülür. Yani ; Blogger’un varsayılan sosyal paylaşım butonları ile, AddToAny sosyal paylaşım butonlarını iki şekilde kullanma şansına sahipsiniz.

Facebook Like-Beğen butonu eklemek için uygulama adımları :

1. AddToAny sosyal paylaşım gadget’inizi açın. AddToAny sosyal paylaşım eklentiniz yoksa AddToAny sosyal paylaşım platformu ile ilgili yazımı okuyarak başlayabilirsiniz.

İlgili ⇒ AddToAny Paylaşım Platform Maus Sağ Tıklama Güncellemesi

2. AddToAny sosyal paylaşım gadget içindeki kodları aşağıda görüyorsunuz. Kodlar içinde üstte ve altta olmak üzere iki mavi çerçeve mevcut. Üst çerçeveye kodları eklediğinizde eklentiniz sol kısımda, alt çerçeveye kodları eklediğinizde eklentiniz sağ kısımda görülecektir. Daha iyi anlayabilmeniz için kodları ekleyeceğiniz satır araları açılarak mavi renkli çerçeve içine alınmış ve çerçeve içinde uyarı mesajı yazılmıştır. önce resmi inceleyin.

3. Aşağıdaki resimde gördüğünüz Facebook Like-Beğen butonu ile ilgili kodları, resimde gösterildiği gibi üst veya alt mavi çerçeve bölümüne ekleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ekliyeceğiniz Facebook Like-Beğen buton kodları :

<a class="a2a_button_facebook_like"></a> 
4. Blog gadgetiniz için verilen kodları ekleyip kaydettikten sonra önizleme yapın ve kontrol edin. Anlaşılmayan bölümler için yorum yazarak yardım alabilir, destek vermek için sosyal paylaşım butonlarını kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.