Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft'un ücretsiz yazılımları

Herkes Microsoft'u Windows işletim sistemi ve Office uygulamaları ile bilir. Ama aslında ücretsiz olarak indirebileceğiniz çok sayı...

...
Herkes Microsoft'u Windows işletim sistemi ve Office uygulamaları ile bilir. Ama aslında ücretsiz olarak indirebileceğiniz çok sayıda Microsoft yazılımı mevcut. Üstelik bu yazılımlar da Microsoft'un kalitesine sahipler. İşte bunların en önde gelenleri ve en çok işe yarayanları.

1- Microsoft Office Web Apps

Microsoft'un en cömert ücretsiz hizmetlerinden biri bu olsa gerek. Artık Office Word, Excel, PowerPoint ve OneNote'un esas özelliklerini internet tarayıcınızdan kullanabiliyorsunuz.
Windows Live ID'niz ile giriş yaptığınızda yeni dosyalar oluşturmak, veya Windows Live SkyDrive hesabınıza PC'nizdeki dosyaları yüklemek çok kolay.

2- Windows Live Mail

Bu program için en iyi e-mail aracı diyebiliriz. Windows 7 kullanıcılarının vazgeçilmezi. Microsoft Outlook Express ve Windows Mail'e göre daha gelişmiş. Diğerlerinden farklı olarak, çok sayıda e-mail hesabını iyi idare ediyor, e-mail'lerinizi akıllıca organize ediyor.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.