Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Earth Pro Ücretli Sürüm Artık Ücretsiz

Google’un ürünlerinden ücretli kullanılan Google Earth Pro, Google’un aldığı bir karar sonucunda artık ücretsiz kullanıma sunuldu. Alınan ...

...
Google’un ürünlerinden ücretli kullanılan Google Earth Pro, Google’un aldığı bir karar sonucunda artık ücretsiz kullanıma sunuldu. Alınan karar gereği 399 dolarlık abonelik ücreti kaldırılarak kamuya açık duruma getirildi. Herkesin bildiği gibi, Google’ın ücretli hizmetlerinden Google Earth, Dünya genelinde 3 boyutlu görüntü, şehir ve coğrafi hizmet veren bir uygulama. 

Google Earth Pro ücretli sürümün ücretsiz olarak kullanıma sunulması Google’un daha fazla temkinli ve dikkatli olması anlamına gelmektedir. Bu nedenle yeni ücretsiz uygulamaya erişmek istemeniz durumunda çok doğal olarak güvenlik açısından lisans formunu doldurmanız istenecektir. Forum içinde istenen bilgileri bağlantı linkinden inceleyebilirsiniz.
Google Earth gibi değerli bir proğramı, google.com/earth kendi site adresini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilir ve proğramı indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.