Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows Masa Üstü Simgesi Nerededir ?

Günlük yaşantımızın büyük bir bölümü bilgisayar başında geçtiğinden işletim sistemlerinden Windows 7  Masa Üstü Simgesine kısa ve kolay ş...

...
Günlük yaşantımızın büyük bir bölümü bilgisayar başında geçtiğinden işletim sistemlerinden Windows 7  Masa Üstü Simgesine kısa ve kolay şekilde nasıl ulaşacaksınız, görülmeyen bu simge nerededir inceleyelim. Bilgisayarda herhangi bir konuda sörf yaparken çok sık olmasa da Windows masa üstüne ulaşmak isteriz. Masa üstünü görmek içinde tarayıcımızı küçültür veya kullandığınız proğramdan çıkmak zorunda kalırız. Ancak hangi konuda çalışma yaparsanız yapın gözümüzün önünde bize bakan ve bir tıklama ile masa üstü simgesini açıp tekrar tıkladığımızda eski kaldığımız yerden başlamamıza yardımcı olacak windows’un gizli sihirli simgesini göremeyiz. Bugünden itibaren çok fazla detaylara girmeden Windows’un basit kullanımları hakkındaki yazıları, Windows ipuçları kategorisi olarak düzenlediğim etiket isminden ulaşarak bilgi alabilirsiniz. İnsanlara yardımcı olabilecek bu tür küçük bilgilere ulaşarak bilgisayarınızı daha pratik kullanabileceksiniz. Guney59 Paylaşım Blog’umun başlık ismindeki açıklamalarında okuduğunuz diğer konuları yazmaya devam edeceğim. Birçok konuda birçok etiketlerden oluşan isimler ile yazılar mevcut olup, zamanı müsait olan okumaya önem veren ve kendini geliştirmek isteyen tüm arkadaşlar sidebar açılır gadgetler arasında bulunan Etiketler isminden ilgili konuları takip edebilirler.
İlgili :
Windows’un masa üstünü bir tıklama ile açma ve kapama uygulaması :
1. Windows masa üstünde en altta bulunan yatay çubuk veya sekmenin ismi araç çubuğudur.
2. Araç çubuğunun sol kısmında bilgisayar ayar ve proğramlara ulaştığınız başlat simgesi ve Windows simgesi bulunur. Sağ taraf son kısımda saat ayarları, modem gösterge, ses ayarları vs. görülür.
3. Windows’un gizlenmiş Masa üstünü açan yer en sondaki dikey küçük sekme kenarlıkları çizgili olan yerdir. Buraya tıkladığınızda  Windows’un masa üstünü görürsünüz. Tekrar tıkladığınızda masa üstü gider yerini bir önceki çalışma konumuzun alır.
Yukarıdaki resmi ve nasıl kullanıldığını anlatan küçük videoyu izleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.