Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tumblr Micro Blog Yeni Kullanım Araçları

Dünya genelinde micro blog olarak bilinen Tumbl sitesi, site arayüzünde değişiklik yaparak Tumblr micro blog kullanım araçlarını bir ka...

...
Dünya genelinde micro blog olarak bilinen Tumbl sitesi, site arayüzünde değişiklik yaparak
Tumblr micro blog kullanım araçlarını bir kalem iconuna taşıyarak görünümüne yenilik kattı. Ancak yeni uygulama ile beraber eski kullanım araçlarının kullanımıda devam ediyor. Okuyucu kitlesinin, yeni araçlar uygulamasına alışması sonucunda büyük ihtimalle eski kullanım araçlarını kaldırarak site görünümüne yenisi ile devam edecek. Son zamanlarda popülitesini arttıran Twitter, Facebook, Pinterest, Google Plus gibi sosyal paylaşım sitelerinin sıralamasına girmeyi, başardı. Herkesin bildiği gibi Tumblr micro sitesi, Masa üstü bilgisayar, tablet, mobil cep telefonları ve sitelerin rahatlıkla içeriklerini gönderebileceği kullanımı kolay araçlar ile çalışmakta. 
Bir siteniz varsa ve bugüne kadar Tumblr ile micro bir blog kurmadı iseniz ilgili bağlantıdan başlayabilirsiniz.
Tumblr micro blog kurulum aşamalarında size yardımcı olabilecek diğer kategoriler seçeneği etiketindeki Tumblr ile ilgili yazılara göz atabilirsiniz. Kurulum aşamalarında zorlandığınız yerler için yorum penceresinde sorunu yazarak bilgi alınız.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.