Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger için Yağan Kar Eklentisi

2015 yeni yıla girerken blog’unuza kar taneleri yağdırın. Yeni yıla yaklaşık 2 ay kaldı. Blog okuyucularınız 2015 senesi yeni yılda yazıl...

...
2015 yeni yıla girerken blog’unuza kar taneleri yağdırın. Yeni yıla yaklaşık 2 ay kaldı. Blog okuyucularınız 2015 senesi yeni yılda yazılarınızı okurken yukardan aşağıya yağan kar taneleri ile karşılayan eklenti. Blog Ana sayfa açılışında yağan kar taneri eklentisi için ilgili adımları takip ederek birkaç dk.’da kullanabilirsiniz. Dilerseniz hemen kullanmaya başlayın. Uygulamayı tüm blog sayfalarında gösterebilir veya istediğiniz herhangi bir yazınız açıldığında da göstermeniz mümkündür. Eklenti kullanımı için ilgili adımları inceleyelim.
Eklentinin tüm blog sayfaları için kullanımı :
1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.
2. Şablon kodlarınızı açın ve aşağıdaki kodu bulun. Arama kısayolu : ( Ctrl+F )

3. Yukarıda bulduğunuz kodun hemen altına aşağıdaki kodları yapıştırın. Not: Kodları alırken ve yapıştırırken tarayıcı dil çevirisine dikkat edin. Dil çevirisi yapılırsa orj. olarak ayarlayın.
Uygulamanın sadece belli bir sayfada görülmesi için ilgili adımlar :
1. Eklenti kodları ile yağan kar tanelerinin hangi sayfanızda görülmesini istiyorsanız o sayfanızın düzenleme mod'un da iken, HTML ismine tıklayın ve yazınızın en altına yapıştırıp kaydedin.

2. Bu durumda yağan kar taneleri sadece o sayfanızda görülecektir. Blog’unuzun diğer sayfalarında görülmeyecektir.
3. Eklentiyi eklediğiniz şekilde ilgili kodları silerek uygulamaya son verebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.