Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

YouTube Sitesinde Profil Ayarları

YouTube Profiliniz Nerededir ? ile ilgili yazımız sitelerde yapılan yeni güncellemeler sonucu YouTube Sitesindeki Profil ayarlarını yapa...

...
YouTube Profiliniz Nerededir ? ile ilgili yazımız sitelerde yapılan yeni güncellemeler sonucu YouTube Sitesindeki Profil ayarlarını yapabileceğiniz konum da değişmiş oldu. YouTube’un yeni site görünümünde Profil ayarlarını nasıl bulacaksınız okumaya devam edin.
Google, YouTube sitesini kendi ürün gamına katması ile birlikte başlayan site yeni ara yüzü ile birçok ayarlarında yerleri değişmiş oldu. Blog yazılarımda güncelleştirmem gereken yazılarımı zaman içinde okumaya devam edebilirsiniz. Tabiy ki yazılarımı takip edip okuyanlar her zaman güncel kalacaklardır. Okumadan geçenler için söylenecek söz yok. Günü geldiğinde başları sıkıştığında arama sonuçlarında birçok benzer yazı bulabilirler.
Google hesabınızla YouTube sitesine direk giriş yapabilmenin ayrıcalığını yaşayarak  YouTube sitesine giriş yapın, hemen profilimiz neredeymiş inceleyelim.
Ayrıca bilgi edinebileceğiniz ⇒  YouTube ile ilgili konular.
Youtube profil ayarlarına giriş ;
1.  YouTube giriş yapın.
2. Kanalınız var ise sol taraftaki menüde Kanalım ismine tıklayın.
3. Sağ tarafta Kanal ipuçları penceresinin alt kısmındaki Tümünü görüntüle ⇨açın.
4. Tarayıcınız yeni sekmede açılan pencere sol menüde Kanal ismine tıklayın.
Kanal ismine tıkladıktan sonra Profilinizi düzenleyebileceğiniz 5 ad. farklı seçenek ve özellikler ile YouTube Sitesindeki Profiliniz ile ilgili ayarlarınızı düzenlemeye başlayabilirsiniz.
5. Kanalınıza, Blogger/site Web URL’sini eklemek istiyorsanız ?
Gelişmiş ayarlarİlişkilendirilmiş Web sitesi kısmına site linkinizi yazabilirsiniz. Ayrıca Google Analytics hesabı kimliğinizi ilgili pencereye girerek kanalınıza Abone olan kullanıcı bilgilerinizide alabilirsiniz.
Blogger hakkında yazılan birçok yazının (82 ad.) videolu anlatımlarını izlemek için aşağıda verilen YouTube Video listesinden başlık isimlerini inceleyerek izleyip bilgi alabilirsiniz.
⇒ YouTube video listesi, Blogger Eğitim videoları  

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.